Vegan & Natural – H L’Oreal Professionnel καινοτομεί & εντυπωσιάζει

Η ολοένα και µεγαλύτερη στροφή σε αγνά προϊόντα και φυσικές συνθέσεις είναι µια πραγµατικότητα που καµία εταιρία δεν µπορεί να αγνοήσει. Η L’Oréal Professionnel, όµως, µε τη νέα, 100% φυτική βαφή Botanéa και την σειρά περιποίησης Source Essentielle, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

“Truly Natural, Truly Professional”

H µαζική στροφή προς την φυσικότητα είναι γεγονός. ∆εν πρόκειται για µια µόδα, αλλά για µια στάση ζωής. Η φύση ήταν πάντα πρωτοπόρος και όλα τα αγαθά που µπορούν να παραχθούν από αυτή εκτιµώνται και το πιο σηµαντικό από όλα, επιλέγονται ανάµεσα από τα άλλα. Σήµερα είµαστε πιο ευαισθητοποιηµένοι, όχι µόνο προς αυτά που καταναλώνουµε, αλλά προς τον τόπο που ζούµε. Εκτιµάµε τον πλανήτη περισσότερο από ποτέ και η µαζική στροφή προς τα φυσικά προϊόντα είναι µια κίνηση που εκφράζει µια καινούργια νοοτροπία.

Οι καταναλωτές σήµερα, είναι πιο ενεργοί από ποτέ. Αυτό σηµαίνει ότι ψάχνουν το καλύτερο, ενηµερώνονται και επιλέγουν πιο αυστηρά. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί στρέφονται στα vegan προϊόντα, δηλαδή στις φυσικές εναλλακτικές συνθέσεις. Ο καταναλωτής θέλει να γνωρίζει τα υλικά που συνθέτουν το προϊόν που κρατάει στα χέρια του. Η γνώση είναι δύναµη και στα νέα προϊόντα της L’Oréal Professionnel, αυτή η γνώση δεν µένει κρυφή από κανέναν.

 

Botanéa: Η νέα φιλοσοφία χρώµατος στο κοµµωτήριο

Από τα συστατικά που συλλέγονται στην Ινδία µέχρι τα εργαστήρια, η L’Oréal Professionnel συγκέντρωσε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση και η επιστηµονική έρευνα, για να δηµιουργήσει τη Botanéa, την 100% φυτική και vegan βαφή σε µορφή πούδρας, µε επαγγελµατικό αποτέλεσµα. Πρωταγωνιστές της βαφής είναι 3 φυτά από την Ινδία και αποτελούν τον λόγο που η Botanéa είναι µια νέα φιλοσοφία στο χρώµα των µαλλιών. Οι 3 φυτικές πούδρες Botanéa περιέχονται σε διαφανείς κύβους, που επαναγεµίζονται. Η φυτική βαφή σέβεται την ακεραιότητα της τρίχας και χαρίσει µόνιµο χρώµα µε διάρκεια. Χάρη στην εξειδίκευση του επαγγελµατία κοµµωτή, τα τρία συστατικά της Botanéa συνδυάζονται, για να δηµιουργηθεί ένα µοναδικό & εξατοµικευµένο αποτέλεσµα σε κάθε γυναίκα.

 

Source Essentielle: Περιποίηση µαλλιών µε τη δύναµη της φύσης

Εµπεριέχοντας από 80% έως 100% συστατικά φυτικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας, η Source Essentielle µε την υπογραφή της L’Oréal Professionnel είναι η πρώτη επαγγελµατική σειρά περιποίησης µε συσκευασίες που µπορούν να επαναγεµιστούν σε επιλεγµένα κοµµωτήρια. Χάρη στην καινοτοµία αυτήν, εξοικονοµούνται πάνω από 14γρ. πλαστικού µε κάθε γέµισµα, δηλαδή ποσότητα ίση µε το ήµισυ ενός άδειου µπουκαλιού. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στις γυναίκες να καταναλώνουν µε ακόµα πιο υπεύθυνο τρόπο, αφού η L’Oréal Professionnel έχει αναγράψει στην πίσω πλευρά κάθε µπουκαλιού Source Essentielle, την προέλευση και τη δράση των περισσότερων συστατικών που εµπεριέχονται στη σύνθεση, ικανοποιώντας µε αυτόν τον τρόπο ένα σηµαντικό αυξανόµενο ποσοστό γυναικών που θέλουν να γνωρίζουν τί ακριβώς χρησιµοποιούν.

 

 

Η L’Oréal Professionnel σε συνεργασία µε τα εργαστήρια της κατάφερε να ανατρέψει όλα όσα µέχρι τώρα συνέβαιναν στην οµορφιά. Έτσι, βρεθήκαµε µπροστά στο θαύµα της Botanéa, στην µεγάλη καινοτοµία που φέρνει στο κοµµωτήριο, στην επανάσταση που γίνεται µε τον πιο όµορφο τρόπο.

 

Η φυτική βαφή που σέβεται την ποιότητα της τρίχας & χαρίζει εξατοµικευµένο χρώµα που διαρκεί

Στην καρδιά της νέας βαφής βρίσκονται τρία συστατικά που επιλέχθηκαν µε µεγάλη προσοχή και αναγνωρίστηκαν ως ιδανικά για να πρωταγωνιστήσουν στην σύνθεση. Η Cassia, η Henna και το Indigo, µε καταγωγή την Ινδία, είναι τα µεγάλα µυστικά της Botanéa, τα οποία όταν αποξηραίνονται και αφού ενωθούν µε το νερό, µεταµορφώνονται σε υπέροχο χρώµα.

 

Henna

Τα φύλλα της απελευθερώνουν τις ζεστές χάλκινες χρωστικές που ενδείκνυνται για ξανθές µε σκούρα ή χάλκινη βάση.

Indigo

Μια ισχυρή φυτική χρωστική που λαµβάνεται από το φυτό Indigofera Tinctoria, το οποίο καλλιεργείται στη νότια Ινδία. Τα φύλλα του απελευθερώνουν µπλε έως βιολετί χρωστικές, οι οποίες ενδείκνυνται για µαλλιά µε καστανή και σκούρα βάση και για να διευρύνουν την παλέτα των φυσικών και ψυχρών αποχρώσεων.

Cassia

Γνωστή και ως «ουδέτερη Henna», δεν έχει ιδιότητες βαφής. Λαµβάνεται από το φυτό Senna Alexandrina της ποικιλίας Angustifolia που καλλιεργείται σε διάφορες περιοχές της Ινδίας και επιλέχθηκε από τα Ερευνητικά Εργαστήρια της L’Oréal, για να χρησιµοποιείται ως ρυθµιστικός παράγοντας και παράγοντας για λάµψη.

 

Η φυτική βαφή της L’Oréal Professionnel επιτρέπει στον κοµµωτή να δηµιουργεί µια ευρεία παλέτα αποχρώσεων και να τις εξατοµικεύει για κάθε πελάτισσα. Μόνο τρία φυτικά συστατικά για ένα πραγµατικά προσωποποιηµένο αποτέλεσµα, από ανοιχτό ξανθό µέχρι σκούρο καστανό. Έτσι, ο κοµµωτής γίνεται ο απόλυτος ενορχηστρωτής µιας νέας υπηρεσίας χρώµατος στο κοµµωτήριο.

Τρία φυτά που αποξηραίνονται, γίνονται απαλή πούδρα και αφού ενωθούν µε το νερό, µεταµορφώνονται σε υπέροχο χρώµα. Για την απόδοση του χρώµατος και την απόχρωση παίζουν ρόλο δύο παράγοντες:

  1. Το οξυγόνο της ατµόσφαιρας που µεταµορφώνει τα χρωµατικά, ενεργά συστατικά µε το που έρχονται σε επαφή µε τον αέρα και επηρεάζει το αποτέλεσµα για τις επόµενες µέρες
  2. Η θερµοκρασία του νερού µε το οποίο θα αναµιχθεί η βαφή, που και αυτή µε την µεριά της έχει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσµα.

Στα εργαστήρια της L’Oréal Professionnel, φυσικά, έγιναν όλες εκείνες οι δοκιµές και καταγράφτηκαν όλα εκείνα που χρειάζεται να ξέρουν οι colorist έτσι ώστε να ελέγχουν απόλυτα τις µίξεις τους και να απολαµβάνουν το αποτέλεσµα που θέλουν. Έτσι, δηµιουργήθηκε µια φυτική βαφή µε ελεγχόµενο αποτέλεσµα µεγάλης διάρκειας. Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιούνται και οι καταναλώτριες οι οποίες πλέον µπορούν να απολαµβάνουν την διάρκεια και το όµορφο χρώµα που επιθυµούν, από ένα 100% φυτικό προϊόν.

100% φυτική και vegan, αποτελούμενη από 3 φυτά από την Ινδία, η Botanéa υπόσχεται μια νέα φιλοσοφία χρωμάτων στο κομμωτήριο, καθώς χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 

 

Στην σειρά Source Essentiele η φυσική προέλευση συναντά την αποτελεσµατικότητα. Η Source Essentiele έχει vegan σύνθεση που περιλαµβάνει έως και 100% συστατικά φυτικής προέλευσης και εγγυάται επαγγελµατικό αποτέλεσµα. Η σειρά σχεδιάστηκε µε τέτοιον τρόπο ώστε να ελαχιστοποιεί το περιβαλλοντικό της αποτύπωµα, προσφέροντας στις καταναλώτριες την δυνατότητα να ξαναγεµίσουν το µπουκάλι του σαµπουάν τους σε επιλεγµένα κοµµωτήρια. Ακόµη και το packaging είναι εµπνευσµένο, καθώς εκτός από επαναχρησιµοποιούµενο είναι εξαιρετικά οικολογικό και ελαφρύ.

Στην σύνθεση των προϊόντων υπάρχουν vegan και συστατικά φυσικής προέλευσης που προστατεύουν  την φυσιολογία του τριχωτού ενώ, παράλληλα, επιτυγχάνουν τέλειο, βαθύ καθαρισµό. Τα βότανα και τα λουλούδια, όπως η καλέντουλα, το γιασεµί, η ακακία και η λεβάντα, ευεργετούν τα µαλλιά και χαρίζουν στα προϊόντα µοναδικό άρωµα.

Η οικογένεια Source Essentielle περιλαµβάνει προϊόντα για κανονικά, ξηρά, βαµµένα και ευαίσθητα µαλλιά και η σύνθεση της αγγίζει πολλές φορές ακόµα και το 100%. Τα Source Essentielle έχουν υπέροχα τετράγωνα, διάφανα µπουκάλια που στοιβάζονται εύκολα, περιέχουν µικρά λουλουδάκια που σε προδιαθέτουν για την φυσική τους σύνθεση και µυρίζουν καταπληκτικά.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Φροντίδα µε 80% συστατικά φυσικής προέλευσης, εµπλουτισµένη µε φύλλα ακακίας και αιθέριο έλαιο αλόης βέρα. Για µαλλιά ανάλαφρα, γεµάτα ζωντάνια, πλούσια και λαµπερά.

 

ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Φροντίδα µε 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, εµπλουτισµένη µε άνθη γιασεµιού και έλαιο σουσαµιού. Προσφέρει εντατική θρέψη, για να κάνει τα µαλλιά πιο πλούσια και πιο απαλά. Το λάδι εµπεριέχει 100% συστατικά φυσικής προέλευσης.

 

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ  ΤΡΙΧΩΤΟ

Σαµπουάν µε 80% συστατικά φυσικής προέλευσης, εµπλουτισµένο µε άνθη καλέντουλας και εκχύλισµα άνθους χαµοµηλιού. Ξεµπερδεύει τους κόµπους και κρατά τα µαλλιά ευκολοχτένιστα. Κατάλληλο για το ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής.

 

ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Φροντίδα µε 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, εµπλουτισµένη µε πολτό σύκου και άνθη ελίχρυσου. Κρατάει το χρώµα λαµπερό µέχρι και 28 λουσίµατα, ενώ το λάδι  εµπεριέχει συστατικά 100% φυσικής προέλευσης.

 

Οι συσκευασίες της Source Essentielle μπορούν να επαναγεμιστούν σε επιλεγμένα κομμωτήρια. Χάρη στην καινοτομία αυτήν, εξοικονομούνται πάνω από 14γρ. πλαστικού με κάθε γέμισμα, δηλαδή ποσότητα ίση με το ήμισυ ενός άδειου μπουκαλιού.

 

 

L’Oréal Professionnel goes glamorous

Το Refillable Bar, που παρουσιάστηκε σε ειδικό χώρο στο μεγάλο πάρτι, δίνει την δυνατότητα στις καταναλώτριες να ξαναγεμίσουν τα μπουκαλάκια της Source Essentielle στο κομμωτήριο τους. Η L’Oréal Professionnel πραγματικά δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη.
Η 100% φυτική βαφή Botanéa, η οποία έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές όπου εφαρµόσθηκε. Μια νέα φιλοσοφία χρώµατος στο κοµµωτήριο, µε εξατοµικευµένο επαγγελµατικό αποτέλεσµα που επιτρέπει στον κοµµωτή να δηµιουργεί µια ευρεία παλέτα αποχρώσεων για κάθε πελάτισσα.

Τα νέα, λανσαρίσµατα της L’Oréal Professionnel  παρουσιάστηκαν σε ένα φαντασµαγορικό πάρτι που έλαβε χώρα στο Παρίσι. Το υπέροχο event που ήταν αντάξιο της καινοτοµίας που µόλις είχε γεννηθεί, πραγµατοποιήθηκε στο ιστορικό και διάσηµο Lais Bains. Μια µεγάλη γιορτή για την έναρξη µιας νέας εποχής για την L’Oréal Professionnel αλλά και όλους εκείνους που ακολουθούν τα βήµατα της.

Οι παρουσιάσεις των νέων σειρών της L’Oréal Professionnel εντάσσονται στην καινούργια τάση της εταιρίας µε όνοµα ‘’Naturality’’, που µεταφράζεται ως Φυσικότητα. Στη µια πλευρά κυριαρχούσε η 100% φυτική βαφή Botanéa, η οποία έχει συγκεντρώσει ήδη τις καλύτερες κριτικές όπου εφαρµόσθηκε και από την άλλη µεριά το επιµεληµένο σκηνικό της Source Essentielle που θύµιζε εξωτικό κήπο, εντυπωσίαζε το κοινό και έκλεβε επί τόπου τις καρδιές όλων. Οι διάσημοι καλεσµένοι, η φιλόξενη ατµόσφαιρα και η προσεγµένη διακόσµηση του χώρου, που είχε ως µοναδικό σκοπό να θυµίζει την παρουσία της φύσης στις νέες, επαναστατικές συνθέσεις, ήταν οι κύριοι λόγοι για να μείνει το πάρτι αξέχαστο.


Οι δύο μούσες της L’Oréal Professionnel, Alexa Chung και Crista Cober, εντυπωσιάζουν πάντα με την ομορφιά τους.

Φυσικά, όλα αυτά, πριν κάνουν την εμφάνιση τους στον χώρο τα δυο κορίτσια που θα πρωταγωνιστήσουν στις καμπάνιες της L’Oreal Professionnel, η Crista Cober και η Alexa Chung

Η Crista Cober, το πανέμορφο μοντέλο από τον Καναδά με την αφοπλιστική ομορφιά και την ξεχωριστή απλότητα, θα είναι η μούσα των δύο επαναστατικών λανσαρισμάτων Botanea & Source Essentielle και το μοναδικό “IT” girl, διάσημο μοντέλο και παγκόσμια influencer, Alexa Chung,  θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για την collection Parisian Nudes με τις θεϊκές αποχρώσεις που είναι βέβαιο ότι θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες.

Εκτός των άλλων, στο μεγάλο event της L’Oréal Professionnel,  της πρώτης μάρκας του κλάδου επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιµάσουν την εφαρµογή “Style My Hair”. Πρόκειται για μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία 3D δοκιμής χρώματος μαλλιών σε πραγματικό χρόνο η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Modiface, την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας στον κλάδο των προϊόντων ομορφιάς που εδρεύει στο Τορόντο. Η νέα τεχνολογία 3D, που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη, είναι ήδη διαθέσιμη προς λήψη στο App Store και θα λανσαριστεί σύντομα και για Android.

Το Style My Hair είναι μια εφαρμογή που τελειοποιήθηκε μετά από 10 χρόνια εστιάζοντας στη δημιουργία της πιο ρεαλιστικής δυνατότητας δοκιμής μέσω επαυξημένης πραγματικότητας για τον κλάδο της ομορφιάς.

Πρόκειται για ένα επίτευγμα που αποτελεί ορόσημο στην συνεχή προσπάθεια της L’Oréal Professionnel να προσφέρει την καλύτερη και την πλέον καινοτόμο εμπειρία στις καταναλώτριες, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε μια καταπληκτική συλλογή μοντέρνων look που εμπνέουν και σε μια υπερσύγχρονη εμπειρία στο κομμωτήριο.

Η L’Oréal Professionnel κατάφερε για µια ακόµη φορά να µας εντυπωσιάσει. Αναζητήστε τα προϊόντα στα συνεργαζόµενα κοµµωτήρια της χώρας. Είναι όµορφο να ακολουθείς τους πρωτοπόρους. Είναι πολύτιµο να µοιράζονται τόσο γενναιόδωρα την επιστήµη και την επιτυχία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε µε τον σύµβουλο πωλήσεων L’Oréal Professionnel, ή στο 800 11 600 500 ή µέσω Facebook   L’Oréal Professionnel Greece

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.