TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

View Gallery
21 Photos
TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

TREND REPORT: WAVES & TEXTURE

Οι νέες τάσεις στο ανδρικό hairstyle είναι γεμάτες με σχήματα, δυναμική μήκη, παιχνίδια με τις μπούκλες και καλλιτεχνικές γραμμές. Τα skin fades παίζουν περισσότερο από ποτέ, συνδυάζονται με «γεμάτα» λουκς στο πάνω μέρους του κεφαλιού και χαρίζουν δυναμικά στυλ για τον άντρα του σήμερα. Βούτηξε στα trends, δες τι παίζει και μάζεψε έμπνευση για να δημιουργήσεις το δικό σου, ξεχωριστό λουκ.

SPRING VOLUME

Το λουκ είναι φρέσκο και παίζει με τις ανάλαφρες γραμμές και το ατημέλητο styling. Το δυνατό fringe είναι ιδανικό για την εποχή της άνοιξης, καθώς τονίζει το ανέμελο και νεανικό στυλ. Ο όγκος σε συνδυασμό με το σωστό κόψιμο, αποδίδουν την ιδανική γραμμή.

 

TOP CROP

Πρωτοποριακό και ανατρεπτικό, το συγκεκριμένο λουκ συνδυάζει τις υφές με τη δημιουργικότητα. Το top crop έχει faded sides, γεωμετρικό κούρεμα και την λεπτομέρεια της τούφας που τονίζει το στυλ. Το πρόσωπο είναι καθαρό και έτσι το hairstyle τονίζεται στο μέγιστο.

 

SUBLE VOLUME

Κλασικό κι αγαπημένο, αυτό το λουκ απευθύνεται στους άνδρες που το κρατάνε απλό και κομψό. Το χτένισμα είναι κομμένο σε σκάλες σε όλο το κεφάλι, ενώ το ελαφρύ fringe προσδίδει ομοιομορφία. Παράλληλα τα γένια είναι κουρεμένα κοντά, περιποιημένα και έχουν διακριτικό λουκ.

 

SIDE SLICKED

Το λουκ side slicked παίζει με την βελούδινη υφή των μαλλιών, τα οποία είναι δομημένα σε ένα πολυτελές side part. Τα μαλλιά διατηρούν μάκρος στο πάνω μέρος, μια απαραίτητη λεπτομέρεια για όποιον επιθυμεί να φορέσει ένα έλεγκαντ στυλ.

 

SIDE PARTED

Τα φετινά runways ανέδειξαν λουκς που είχαν ως βάση την υφή και έναν ‘’αυστηρό’’ χαρακτήρα. Το λουκ είναι κομψό, περιποιημένο και παίζει με τη λεπτομέρεια του wet fringe, το οποίο έχει δομηθεί σε σχήμα πυραμίδας. Παράλληλα το πρόσωπο είναι καθαρό, μια λεπτομέρεια που προσδίδει κομψότητα στο λουκ.

 

MINIMAL WAVES

Το στυλ είναι ιδανικό για τους νέους άνδρους που αγαπάνε τα κοντά λουκς, όμως δεν λένε όχι στην πολυμορφιά. Μαλλιά σε σκάλες συνδυάζονται με το περίτεχνο styling, καθώς τα μαλλιά έχουν δομηθεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το καθημερινό στυλ δεν ήταν ποτέ πιο κουλ.

 

MINIMAL FRINGE/

Τα κοντά μήκη είναι ένα ακόμη στιλ που παίζει έντονα για φέτος. Κοντά hairstyles ταιριάζουν με ένα καθαρό πρόσωπο, χωρίς γένια, καθώς αυτό το στιλ αναδεικνύει πλήρως το πρόσωπο ενός άντρα. Επιλέξτε fades, μικρού ύψους pompadour και κοντά μήκη.

 

SPIKY FRINGE/ Δυναμικό και με punk διάθεση, το λουκ αποδίδει στο μέγιστο μια μοντέρνα διάθεση. Το spiky fringe συνδυάζει διαφορετικές υφές, οι οποίες διακρίνονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού, αλλά και στο μπροστινό. Το πρόσωπο με τα λιγοστά γένια καθιστά το συνολικό λουκ απόλυτα νεανικό.

 

BURST FADE/ Ένα διαφορετικό fade το οποίο θυμίζει κούρεμα καίσαρα. Οι γεωμετρικές γραμμές στα πλάγια του κεφαλιού αποδίδουν δυναμικότητα, ενώ το textured fringe στο μπροστινό μέρος χαρίζει στο λουκ ξεχωριστό αέρα. Παράλληλα τα faded γένια, εναρμονίζονται με το συνολικό λουκ.

 

CASUAL/ Όταν το κάζουαλ λουκ είναι καλό, τότε δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω για να είναι μοναδικό. Το λουκ είναι κουρεμένο με δεξιοτεχνία, ενώ τα αχνά γένια στολίζουν διακριτικά όλο το πρόσωπο, αναδεικνύοντας τις φυσικές γραμμές του.

 

TEXTURED WAVES/ Πολυτελή στην όψη κύματα, έχουν δομηθεί με δεξιοτεχνία στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Αξιοζήλευτο λουκ, το οποίο δίνει μεγάλη βάση στο styling. Παράλληλα τα ξυρισμένα πλάγια προσδίδουν ακόμη περισσότερη αντίθεση στα μακριά κύματα του πάνω μέρους.

 

LONG, MESSY CURLS/ Το έντονο μήκος στο πάνω μέρος του κεφαλιού έχει δομηθεί σε ένα μακρύ fringe με μπούκλες. Παράλληλα το fade στα πλάγια είναι ήπιο και εναρμονίζεται τέλεια με τα γένια του προσώπου. Το λουκ είναι ιδανικό για όσους έχουν το μήκος, όμως δεν ξέρουν πως να το αναδείξουν.

 

FADED CURLS/ Το top crop είναι το τέλειο λουκ για όσους θέλουν να το κρατήσουν απλό και κουλ, χωρίς πολλά-πολλά. Τα ξυρισμένα πλάγια αναδεικνύουν στο μέγιστο τα σγουρά μαλλιά του πάνω μέρους, τα οποία έχουν δομηθεί σε κοντό στυλ. Το πρόσωπο είναι καθαρό από γένια και έτσι επιτυγχάνεται το δυναμικό στυλ.

 

CASUAL WAVES/ Το φαινομενικά πλούσιο μήκος συνδυάζεται με τα έντονα γένια και μαζί αποδίδουν ένα κλασικό κι αγαπημένο λουκ πολλών ανδρών. Τα textured κύματα στο πάνω μέρος είναι σε κοντό μήκος, όμως διατηρούν γυαλάδα και κίνηση. Η πλούσια γενειάδα είναι περιποιημένη και συνδυάζεται ιδανικά με το hairstyle.

 

WET FRINGE/ Το wet στοιχείο έχει έρθει για να δώσει νέα άποψη σε όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Το wet fringe πέφτει μπροστά, ενώ τα πλάγια διατηρούν μικρό μήκος. Παράλληλα το πρόσωπο είναι τελείως καθαρό, μια λεπτομέρεια που ενισχύει το λουκ.

 

TEXTURED LOOK/ Η μοϊκάνα με έντονο ύψος είναι το λουκ για όσους θέλουν να επιχειρήσουν κάτι τελείως αντισυμβατικό. Το λουκ περιέχει έντονο πλαϊνό fade, το οποίο φέρει τη καλλιτεχνική γραμμή που απογειώνει το στυλ. Παράλληλα η λεπτομέρεια του ξυρίσματος πάνω από το μέτωπο, είναι κάτι που αξίζει να παρατηρήσεις.

 

LONG UNDERCUT/ Extreme hairstyle, που προορίζεται για τους λάτρεις της αντίθεσης. Το κεφάλι είναι απόλυτα ξυρισμένο, ενώ το έντονο μήκος πέφτει από τη μια μεριά, αφήνοντας την αντίθετη πλευρά ακάλυπτη. Παράλληλα τα πλούσια γένια, καθιστούν το συνολικό στυλ εξαιρετικά ανατρεπτικό.

 

HEAVY FRINGE/ Το κούρεμα έχει δομηθεί με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία, καθώς τα μαλλιά διατηρούν διαφορετικά μήκη, τα οποία όμως όλα κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση. Το fringe καλύπτει το μπροστινό μέρος και φέρει κλίση, ενώ δεν θα γινόταν να μην παρατηρήσουμε την λεπτομέρεια της ξυρισμένης φαβορίτας.

 

CURLY FRINGE/ Οι νέοι που θέλουν κάτι ξεχωριστό, θα αγαπήσουν το λουκ. Το έντονο fringe έχει δομηθεί πάνω σε μπούκλες με ανταύγειες, ενώ στα πλάγια υπάρχει η τεχνική του tribal tattoo. Το πρόσωπο είναι τελείως καθαρό από γένια και έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα μοντέρνο.

 

SKIN FADE/ Extreme fades δομούν το συγκεκριμένο hairstyle. Τα μαλλιά έχουν δομηθεί σε ένα ήπιο pompadour και είναι κομμένα σε σκάλες, ενώ τα designer γένια προσδίδουν μια διακριτική εμφάνιση στο συνολικό στυλ. Το λουκ είναι ιδανικό για όλους τους άντρες.

 

INTENSE WAVES/ Τα έντονα κύματα έχουν ύψος και καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού, καθώς το fade έχει δομηθεί στα χαμηλότερα σημεία του. Παράλληλα, τα μαλλιά είναι κομμένα σε σκάλες και έτσι αναδεικνύεται στο μέγιστο στο κούρεμα. Το πρόσωπο είναι καθαρό από γένια και καθιστά το στυλ απόλυτα νεανικό.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.