Tish & Snooky’s MANIC PANIC® N.Y.C

Η MANIC PANIC N.Y.C γεννήθηκε το 1977 όταν δυο Νεοϋορκέζες αδερφές, η Τις και η Σνούκι, αποφάσισαν να βάλουν λίγη φιλοδοξία στη rock ‘n’ roll φιλοσοφία τους. Εκείνη την εποχή οι δύο αδερφές ήταν τραγουδίστριες και είναι από τους ανθρώπους που βοήθησαν στην άνθιση της πανκ σκηνής με τη δημιουργία των βαφών MANIC PANIC. Μέσα από δεκαετίες εξέλιξης, οι βαφές MANIC PANIC έχουν φτάσει να είναι η πασίγνωστη εταιρία που είναι σήμερα.

 

Παράλληλα όμως, η MANIC PANIC είναι κάτι παραπάνω από μια εταιρία καλλυντικών. Οι αδερφές Τις και Σνούκι άνοιξαν τη πρώτη σε στυλ πανκ μπουτίκ της Αμερικής και η Νέα Υόρκη, πρώτη φορά έβλεπε κάτι τέτοιο. Η μπουτίκ της εταιρίας αποτέλεσε την iconic μορφή της πρώτης γενιάς πανκ, καθώς ροκ βίντεο και φίλμ του συγκροτήματος Ramones έχουν βοηθήσει να αποδωθεί τιμή στην ιστορία της Manic Panic. Η εταιρία από την αρχή στόχευε στο ροκ και το εναλλακτικό κοινό.

Οι Τις και η Σνούκι επιθυμούσαν το εναλλακτικό χρώμα, αυτό που θα ερχόταν σε αντίθεση με το μαύρο, γκοθ, χρώμα τους. Μη μπορώντας να βρουν τη βαφή που θα αποδώσει τις ζωηρές αποχρώσεις που ήθελαν, ξεκίνησαν να παίζουν με το χρώμα και κάπως έτσι, πριν 40 χρόνια, ξεκίνησε η ιστορία της MANIC PANIC.

 

Η Τις και η Σνούκι σύστησαν τους πελάτες τους στις πληθωρικές βαφές Manic Panic, σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Η φήμη των προϊόντων τους εκτοξεύτηκε στα 80’s, ενώ οι αδερφές πωλούσαν τα προϊόντα τους ακόμη στη μικρή τους μπουτίκ. Περίπου δέκα χρόνια αργότερα μετακινήθηκαν σε μεγαλύτερο χώρο και εδραίωσαν τη παραγωγή τους. Ο λόγος; Οι βαφές τους ξεκίνησαν να φοριούνται με περηφάνια από διάσημα μοντέλα και προσωπικότητες του Χόλιγουντ και αυτό ήταν που έδωσε στις βαφές Manic Panic την ώθηση για εξέλιξη.

Με τον ερχομό του 2000 η εταιρία ξεκίνησε την παγκόσμια διανομή. Από τότε η Manic Panic βρίσκεται στα κομμωτήρια όλου του κόσμου, με μερικές από αυτές τις χώρες να είναι η Μ. Βρετανία, η Ιταλία, η Γερμανία και η Ιαπωνία και φυσικά, η Ελλάδα.

Σήμερα οι βαφές Manic Panic φοριούνται από τις πιο γκλαμουράτες ποπ σταρ όπως η Κέιτι Πέρι, η Ριάνα, η Λέιντι Γκάγκα, η Σίντι Λόπερ και η Νίκι Μινάζ. Αμέτρητες προσωπικότητες, στυλίστες  και πρόσωπα έχουν περπατήσει στο κόκκινο χαλί με τα χρώματα του ουράνιου τόξου της Manic Panic. Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Νέας Υόρκης, η Κλόε Νόργκαρντ, είναι γνωστή για τις εναλλαγές των χρωμάτων που έχει κάνει με τις Manic Panic. Οι βαφές Manic Panic είναι παντού, φοριούνται από όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους ανθρώπων.

 

Οι ημιμόνιμες βαφές MANIC PANIC είναι ένα προτέρημα για τα κομμωτήρια που το έχουν. Η αντίθεση και η ζωντάνια των χρωμάτων προσδίδουν ενθουσιασμό στην εφαρμογή χρώματος και είναι κάτι που οι πελάτες θα λατρέψουν. Οι ποικιλία είναι τεράστια, αφού οι Manic Panic κυκλοφορούν σε 42 αποχρώσεις. Είναι σχεδιασμένες για να χρησιμοποιούνται ως ενιαίο χρώμα σε μαλλιά που είναι ήδη ανοιχτά, ή για να προσθέσουν λεπτομέρεια στις αποχρώσεις που ήδη υπάρχουν.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

  1. Για καλύτερα αποτελέσμα, ξανοίξτε τα μαλλιά με ντεκαπάζ.
  2. Λούστε με σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό και εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά.
  3. Αδειάστε την επιθυμητή ποσότητα σε μπολ βαφής και ξεκινήστε την εφαρμογή.
  4. Απλώστε καλά και χτενίστε τα μαλλιά ομοιόμορφα.
  5. Καλύψτε τα μαλλιά με πλαστικό σκουφάκι. Περιμένετε για 30 λεπτά. Για περισσότερη ένταση και χρώμα, προσθέστε θερμότητα.
  6. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.
  7. Στεγνώστε και περάστε τα μαλλιά με πρέσα. Το προϊόν φεύγει σταδιακά με τα λουσίματα.

 

ΔΙΑΘΕΣΗ: GIOTIS HAIR EXPERT ΤΗΛ: 2108846266

www.clariteprofessional.gr email: tg@giotishairexpert.gr

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.