Nail Specialist: BOTOX – Θεραπεία νυχιών IBX

Η Ρένα Αργυροπούλου είναι ιδιοκτήτρια των καταστημάτων «NAILpro» και Color Expert της εταιρίας επαγγελματικών ημιμόνιμων βερνικιών «NAILPROCARE». Τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται στην βιομηχανία της ονυχοπλαστικής ως Nail Specialist, συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές εκπομπές και εκθέσεις ομορφιάς.

Τι καλύτερο μετά τις διακοπές να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και στους πελάτες σας! Όπως το δέρμα μας τα μαλλιά μας, έτσι και τα νύχια μας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έχουν ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και περιποίησης. Ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε υγιή νύχια χωρίς να σπάνε, ή να ξεφλουδίζουν είναι η επαγγελματική θεραπεία IBX.  Σαν ειδικός σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Στην Αμερική δημιουργήθηκε ένα επαναστατικό σύστημα θεραπείας νυχιών, που ήρθε για να αλλάξει τα παγκόσμια δεδομένα για την αναδόμηση και την θεραπεία των νυχιών. Η θεραπεία IBX είναι εργαλείο δουλειάς για τον επαγγελματία τεχνίτη, καθώς επίσης μια παροχή θεραπείας για τον πελάτη με απίστευτα αποτελέσματα . Η θεραπεία IBX χρησιμοποιείται αποκλειστικά από επαγγελματίες.

Η Νο 1 θεραπεία νυχιών έφτασε και στην Ελλάδα. Ένα μοναδικό σύστημα αναδόμησης νυχιών μόλις από την πρώτη εφαρμογή. Αυτό το καινοτόμο σύστημα δύο συστατικών προσφέρει επαναστατικά οφέλη:  Εφαρμόζεται κάτω από το βερνίκι.

 • Δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα για το νύχι.
 • Μειώνει τις λευκές κηλίδες που τείνουν να εμφανιστούν με τη χρήση των Gel και των βερνικιών.
 • Σταματά τον πόνο που προκαλείται από τις λανθασμένες αφαιρέσεις ημιμόνιμων βερνικιών και τεχνητών νυχιών.
 • Η θεραπεία δουλεύει κάτω από την ονυχιαία πλάκα για τουλάχιστον 15 ημέρες.
 • Αμέσως μετά την θεραπεία μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε τεχνική εργασία.

Λειτουργεί ως θεραπεία Αναδόμησης & Ανάπτυξης Φυσικών Νυχιών

 • Η επαγγελματική θεραπεία IBX χρησιμοποιείται για την επισκευή των σοβαρών βλαβών των νυχιών και θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη των νυχιών.
 • Το IBX σκληραίνει τα ανώτερα στρώματα της επιφάνειας του νυχιού που επιτρέπει την ανάπτυξη των νυχιών.
 • Με πολλαπλές θεραπείες γεμίζουν οι βαθιές ραβδώσεις με αποτέλεσμα την ομαλότερη επιφάνεια του νυχιού.

Μέχρι να αναδομηθεί πλήρως η κατεστραμμένη περιοχή των νυχιών θα χρησιμοποιούμε πάντα σε συνδυασμό, την IBX repair (αναδόμηση) με το IBX system (προστασία). Έτσι η επαγγελματική θεραπεία IBX θα έχει τα σωστά αποτελέσματα για όμορφα και υγιή νύχια.

Για τον επαγγελματία

Μια πρόσθετη υπηρεσία για την αύξηση των εσόδων, υγιή Νύχια = Ευτυχισμένοι Πελάτες! Η Επαγγελματική θεραπεία IBX repair είναι το πρώτο βήμα για την φυσική ανάπτυξη των νυχιών και της αναδόμησης της σπασμένης πλάκας του νυχιού:

 • Η επαγγελματική θεραπεία IBX repair εφαρμόζεται συγκεκριμένα για τη στόχευση κατεστραμμένων περιοχών συμπεριλαμβανομένων σπασιμάτων, ξεφλουδισμάτων και αποκόλληση στην άκρη του νυχιού.
 • Λειτουργεί σαν «ταινία διπλής όψης» για να σφραγίσει μεταξύ τους τις κατεστραμμένες περιοχές των νυχιών.

Το IBX system  είναι το δεύτερο βήμα για την φυσική ανάπτυξη των νυχιών και της προστασίας από οποιαδήποτε τεχνική εργασία πάνω από  την επιφάνεια του νυχιού:

 • Ολοκληρώνει το σχηματισμό του IPN εντός του νυχιού.
 • Σκληραίνει την επιφάνεια του νυχιού με σύντηξη στα ανώτερα στρώματα, παρέχοντας αντοχή και προστασία.

Εφαρμόζεται με λάμπες LED ή UV

 • Εφαρμόστε το Σύστημα IBX μετά από κάθε αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού, τζελ ή ακρυλικού.

Μια πολύ καλή μου φίλη, κατά τη διάρκεια μίας πολύ βαριάς χημειοθεραπείας, όχι μόνο έχασε τα μαλλιά της, αλλά και τα νύχια της. Της έδωσα το Dadi ‘ Oil (οργανκό λάδι), ελπίζοντας να απαλύνει τον πόνο στα ακροδάχτυλα και απογυμνωμένα νύχια της. Βοήθησε στο να μαλακώσει ο πόνος και τα νύχια της μεγάλωσαν αλλά ήταν πολύ μαλακά και εύκαμπτα, σαν μωρού.

Τότε ξεκινήσαμε την IBX και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό! Χωρίς τα μαλλιά της ένιωθε λιγότερο γυναίκα, αλλά χωρίς τα νύχια της ένιωθε λειψή.  Είναι τόσο ευγνώμων για το αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας το Dadi ‘ Oil και την IBX σαν ομάδα, βοήθησαν στο να της δώσουν λίγο παραπάνω δύναμη να πολεμήσει. Πρέπει λοιπόν να ομολογήσω ότι δεν αποκαθιστούν μόνο τα νύχια και το δέρμα, αλλά και το πνεύμα. www.ibxnails.gr

 

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.