HAIR TRENDS: LIMITLESS CREATION

View Gallery
10 Photos
HAIR TRENDS: LIMITLESS CREATION
SILVER WATERFALL (819x1024)

HAIR TRENDS: LIMITLESS CREATION
RAINBOW ACCESSORY (683x1024)

HAIR TRENDS: LIMITLESS CREATION
PURPLE EDGE (767x1024)

HAIR TRENDS: LIMITLESS CREATION
FISHTAIL CROWN (683x1024)

HAIR TRENDS: LIMITLESS CREATION
ELEGANT SIMPLICITY (683x1024)

HAIR TRENDS: LIMITLESS CREATION
DOUBLE BUNS (853x1024)

HAIR TRENDS: LIMITLESS CREATION
CREATIVE BUN (724x1024)

HAIR TRENDS: LIMITLESS CREATION
CLOUDY FRINGE (683x1024)

HAIR TRENDS: LIMITLESS CREATION
BLUNT BOB CUT (683x1024)

HAIR TRENDS: LIMITLESS CREATION
BLACK VELVET (683x1024)

Η δημιουργία δεν είχε ποτέ όρια και αυτό το αποδεικνύουν τα παρακάτω στυλ. Τελευταίες τάσεις, αξεσουάρ, μίξεις με το χρώμα και προσοχή στη λεπτομέρεια, αποδίδουν hairstyles τα οποία μπορούν να είναι μόνο προϊόν έμπνευσης και πείρας. Οι τάσεις δίνουν έμφαση στη φυσικότητα, στα αξεσουάρ και στην απλότητα, στοιχεία που αναβαθμίζουν τα συμβατικά στυλ και τα παραδίδουν στην φαντασία του δημιουργού.

 

ELEGANT SIMPLICITY

Απόλυτα ίσια μαλλιά στολίζουν ομοιόμορφα το κεφάλι. Το πρόσωπο αναδεικνύεται πλήρως, ενώ η πλάγια χωρίστρα προσδίδει σοφιστικέ άποψη. Το λουκ εκπνέει μια έλεγκαντ απλότητα, χωρίς να αναλώνεται σε βαριές λεπτομέρειες.

 

PURPLE EDGE

Το εντυπωσιακό pixie παίζει με τις γωνίες. Η διχρωμία ξεχωρίζει, ενώ το κόψιμο εντυπωσιάζει. Η γωνία της φράντζας είναι σε ένα σκούρο μωβ, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά σε σκούρο μαύρο. Το καλλιτεχνικό λουκ έχει σκοπό να εμπνεύσει.

 

CREATIVE BUN

Αυτός και αν είναι δημιουργικός κότσος! Το bowl cut είναι η βασική τεχνική, η οποία αποδίδει το περιμετρικό καπέλο. Πάνω από αυτό δεσπόζει ένα ατημέλητο και παιχνιδιάρικο bun. Η μαύρη λεπτομέρεια έρχεται σε απολαυστική αντίθεση με το ξανθό.

 

SILVER WATERFALL

Ο ασημένιος καταράχτης των μαλλιών είναι ένα Pixie cut με έντονες λεπτομέρειες στο fringe. Κυριαρχεί η αντίθεση κοντού μαλλιού προς τα πίσω και έντονου μήκους μπροστά. Το μήκος φέρει μεταλλικές αποχρώσεις, ασημένιες, καθώς και πινελιές από παστέλ.

 

 

RAINBOW ACCESSORY

Τα αξεσουάρ αποτελούν το εύκολο εργαλείο αναβάθμισης οποιουδήποτε λουκ. Το στυλ είναι ένα κοντό Bob κούρεμα, σε rainbow αποχρώσεις και συνδυάζεται πετυχημένα με αρκετά τσιμπιδάκια στα πλάγια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κουλ και ιδιαίτερα νεανικό.

 

BLACK VELVET

Ακόμη ένα αξεσουάρ που επιστρέφει δυναμικά, είναι οι κορδέλες. Μεταξωτές, μαύρες και με έντονες αποχρώσεις πρόκειται να αγκαλιάσουν αλογοουρές, κοντά μήκη και πλεξούδες. Οι μαύρες αποτελούν σιγουράκι, για αυτό μην διστάσετε να προμηθευτείτε άμεσα μερικές.

 

FISHTAIL CROWN

Η κορώνα με την τεχνική πλεξίματος ψαροκόκκαλου, είναι μια κολακευτική επιλογή. Το εντυπωσιακό σχέδιο ξεχωρίζει ευχάριστα, ενώ η τοποθέτηση της πάνω στο κεφάλι αποδίδει εύκολα ένα κομψό και μοντέρνο στυλ.

 

CLOUDY FRINGE

Το σχεδόν λευκό στυλ μας εντυπωσιάζει με την μωβ λεπτομέρεια στη βάση της μοϊκάνας. Το λουκ φέρει ξυρισμένα πλάγια, ενώ στο πάνω μέρος δεσπόζει το fringe, το οποίο έχει δομηθεί με δεξιοτεχνία. Τα μαλλιά σχηματίζουν αχνούς κυμματισμούς και διαθέτουν ύψος σε κλίμακα.

 

DOUBLE BUNS

Οι χαριτωμένοι διπλοί κότσοι αποδίδουν ένα μοντέρνο και παιχνιδιάρικο στυλ. Οι δυο κότσοι έχουν αρκετό χώρο μεταξύ τους έτσι ώστε να αποδώσουν τον όγκο, ενώ οι λεπτομέρειες όπως οι τούφες στα πλάγια το καθιστούν ένα καθημερινό στυλ.

 

BLUNT BOB CUT

Το Blunt bob είναι το πιο κουλ κούρεμα της χρονιάς. Είναι κομψό, προσεγμένο, αυστηρό και με εξωφρενική προσοχή στη λεπτομέρεια. Επίσης, αν παρατηρήσει κανείς τις αφέλειες, θα προσέξει ότι είναι κομμένες σε ζιγκ-ζάγκ.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.