AN ALTERNATIVE HAIR SHOW

View Gallery
14 Photos
AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
IMG_9236

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
IMG_9231

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
IMG_9227

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
Alternative-Hair-Show-2017-_Vinokurov_ABH_4847sml

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
Alternative-Hair-Show-2017-_TIGI_ABH_3986sml

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
Alternative-Hair-Show-2017-_Sebastian_ABH_3388sml

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
Alternative-Hair-Show-2017-_Sassoon_ABH_4342sml

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
Alternative-Hair-Show-2017-_Petra-Mechurova_ABH_3570sml

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
Alternative-Hair-Show-2017-_KPO_ABH_4734sml

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
Alternative-Hair-Show-2017-_KPO_ABH_4714sml

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
Alternative-Hair-Show-2017-_Gogen_ABH_3893sml

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
Alternative-Hair-Show-2017-_Fehringer_ABH_4491sml

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
Alternative-Hair-Show-2017-_Fehringer_ABH_4427sml

AN ALTERNATIVE HAIR SHOW
ahs

Αν δεν γνωρίζετε για το Alternative Hair Show, τώρα θα μάθετε τα πάντα για αυτό! Πρόκειται για το μεγάλο εναλλακτικό σόου, με μέγα χορηγό για φέτος την Wella Professionals, στο οποίο εμφανίζονται κομμωτικές ομάδες από όλο τον κόσμο! Εκεί βρέθηκε το My Extension κατά την επίσκεψη του στο Trend Vision 2017. 

Το Alternative Hair Show γιορτάζει την καλλιτεχνία και την ατόφια δημιουργικότητα με κομμωτικές ομάδες από όλη την βιομηχανία της ομορφιάς. Ο φιλανθρωπικός στόχος του είναι η μάχη κατά της λευχαιμίας και παράλληλα η συμπόνια για τα παιδιά και τις οικογένειες που παλεύουν με την ασθένεια.

Το φετινό 35ο Alternative Hair Show πραγματοποίηθηκε στις 15 Οκτωβρίου και είχε το θέμα της Ουτοπίας. Ήταν  μια νύχτα γεμάτη δημιουργικότητα και πρωτοτυπία, με αριστουργηματικά λουκς, ακόμα και μαλλιά που κινούνταν από μόνα τους! Πρωτεργάτης της εκδήλωσης είναι ο Τόνι Ρίτζο. Από τότε που ο γιος του απεβίωσε από την ασθένεια, προσωπικός του στόχος είναι να βρει θεραπεία κατά της λευχαιμίας, ενώ στηρίζει και τα παιδιά που ήδη έχουν. Κεντρικός υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν η Wella Professionals. Επόμενο ήταν η εκδήλωση να τραβήξει πολύ κόσμο, όπου ανάμεσα σε αυτούς ήμασταν και εμείς. Η εκδήλωση πήρε χώρα στο Royal Albert Hall, έναν εντυπωσιακό χώρο και ιδανικό για να φιλοξενήσει μια εναλλακτική παρουσίαση όπως το σόου. Το άνοιγμα
έγινε από τους δέκα μεγάλους νικητές του Trend Vision,
ενώ παράλληλα αποτέλεσε και ευχαριστία προς την Wella Professionals, η οποία στηρίζει το Alternative Hair Show από τότε που ξεκίνησε.
Συνέχεια είχαν τα άκρως εντυπωσιακά σόου, τα οποία έχουμε να πούμε, ότι μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!
Επί σκηνής ανέβηκε η καλλιτεχνική ομάδα της Sebastian Professional, Hugh Campbell, Petra Mechurova και Saco. Εντυπωσιακές επιδείξεις έγιναν από καλλιτέχνες όπως ο Cyrill Brune, o οποίος έδειξε στυλ με φλοράλ στοιχεία, ενώ ο Saco είχε μοντέλα με βαμμένα πρόσωπα που έφεραν έντονα graphic στοιχεία. Μερικά από τα εντυπωσιακά highlights της βραδιάς ήταν ένα διαγαλαξιακό θέμα από τους Bundy Bundy, των οποίων τα μοντέλα περπάτησαν στην σκηνή με… ενισχυμένα στήθη, γλουτούς, μηρούς, ενώ κρατούσαν χούλα-χουπς με κορδέλες. Στην συνέχεια εμφανίστηκαν και γυμναστικά ταλέντα, πολεμιστές, οι οποίοι μάχονταν επί σκηνής για να κερδίσουν την καρδιά μιας μεγαλειώδους βασίλισσας με παστέλ μαλλιά. Στη μέση της βραδιάς, ο οχτάχρονος Blue Tobin, ο οποίος πρόσφατα έκλεισε πέντε χρόνια χωρίς λευχαιμία, ανέβηκε στη σκηνή με την οικογένειά του. Το κοινό ήταν εμφανώς συγκινημένο ενώ άκουγε την ιστορία του παιδιού, ο οποίος κέρδισε την μάχη κατά της λευχαιμίας αφού βρήκε σωτηρία από δωρητή βλαστικών κυττάρων. Και αυτό χάρη στη δωρεά της φιλανθρωπίας.
Η εντυπωσιακή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δυο τελευταία σόου. Το πρώτο σετ άνηκε στην Sassoon, Kohsuke Visual Network, Fehringer, Hob και Robert Cromeans. Μια από τις πιο συναρπαστικές επιδείξεις, ήταν το Transformers-esque σόου: ήταν ένα τεράστιο ρομπότ με πολύχρωμα μαλλιά, τα οποία κινούνταν.
Σε κάθε Alternative Hair Show απονέμεται και το  βραβείο International Visionary Award, το οποίο γιορτάζει την δημιουργικότητα και το όραμα. Φέτος, στις τρεις κατηγορίες Cut & Colour, Mens και Avant Garde, οι νικητές ήταν αντίστοιχα οι Lucian Busuioc, Chris O’Riordan και Jose Garcia Benitez.
Όσο για τα χαρμόσυνα αποτελέσματα της βραδιάς, το σόου μάζεψε πάνω από 280.000 λίρες για το φιλανθρωπικό ίδρυμα καταπολέμησης της λευχαιμίας, ενώ την επιταγή παρουσίασε επί σκηνής ο οχτάχρονος Blue Tobin.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.