7 Τips για μακιγιάζ, από το παλιό Hollywood.

Beauty rich luxury woman like Marilyn Monroe. Beautiful fashionable girl in a retro interior

Είστε έτοιμοι να μάθετε τα 7 Top Beauty επτασφάγιστα μυστικά από το παλιό Χόλιγουντ; Παλαιότερα, τα προϊόντα καλλυντικών δεν ήταν τόσο δυνατά όσο τα σύγχρονα. Οι λαμπερές παρουσίες εκείνης της εποχής, αναζητούσαν αυτές τις λεπτομέρειες, που εμείς πλέον έχουμε για δεδομένες, γιατί ήθελαν το glam στοιχείο στην εμφάνιση τους. Το ξέρατε ότι η Merilyn Monroe δεν είχε ποτέ ελιά στο δεξί μάγουλο, αλλά την πρόσθετε η ίδια;  Όχι; Τότε καταλαβαίνετε ότι αυτά τα μυστικά είναι άκρως αποδοτικά!  

 1. Χρησιμοποιείστε την μάσκαρα ως Eyeliner.cake mascara (1024x768)

Παλαιότερα η μασκάρα δεν υπήρχε σε υγρή μορφή, μέσα σε φιάλη με βουρτσάκι, αλλά ήταν σε στέρεα μορφή. Το καλό με εκείνη την εφαμοργή ήταν ότι μπορούσαν να απλώσουν με ένα βουρτσάκι την μάσκαρα, ώστε να καλύψουν τις βλεφαρίδες και μετά χρησιμοποιούσαν ένα πινέλο για να εφαρμόσουν  το eyeliner στα μάτια. Αργότερα η Maybelline πρώτη έφτιαξε την υγρή φόρμουλα της μάσκαρα που υπάρχει έως και σήμερα, έτσι αυτή η old-school τεχνική έγινε απαρχαιωμένη, κάτι που δε σημαίνει ότι δεν είναι ακόμα αποτελεσματική.

 

 1. Φυλακίστε στα χείλη σας το Χρώμα.e7d076ecbe2b8ca307a845dece1ed371
  Αυτό το trick είναι από τον φημισμένο make-up Artist της εταιρίας Max Factor, Robert Salvatore. Παίρνοντας το πινέλο των χειλιών και βάζοντάς το μέσα στο ρουζ, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών καθώς και να το βάλετε σαν βάση πάνω στα χείλη. Αυτό που κάνει το ρούζ είναι να συγκρατεί το χρώμα και να το κάνει να μείνει στα χείλη ακόμα και μια ολόκληρη μέρα. Θεωρείται από τα καλύτερα beauty κόλπα!

 

 1. Μετατρέψτε το κραγιόν σας σε Ρούζ.
  Αφού έχετε εφαρμόσει το κραγιόν στα χείλη σας, σμίξτε τα και beauty 1 (1024x737)χρησιμοποιώντας τον δείκτη πιέστε στο κέντρο του κάτω χείλους και ακουμπήστε το ελάχιστα, ώστε να μαζέψετε λίγο χρώμα στο δάχτυλο σας. Μετά πιέστε τα δάχτυλα σας και απλώστε ομοιόμορφα το χρώμα στα μάγουλα σας. Σκουρότερα χρώματα κραγιόν στις αποχρώσεις του κόκκινου ή καφέ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν bronzer ή ακόμα και να αναμειχθούν για να φτιάξετε το χρώμα που επιθυμείτε.
 2. Φωτίστε το πρόσωπο σας με Gloss.
  Το Lip-gloss δημιουργήθηκε προς τα τέλη της δεκαετίας του 70 και πριν από αυτό, χρησιμοποιούσαν βαζελίνη σχεδόν για τα πάντα. Με ένα καθαρό βουρτσάκι για μάσκαρα το οποίο θα βουτήξετε στο Lip-Gloss, χτενίστε τα ψηλά σημεία του φρυδιού προς τα πάνω και προς τα έξω, έτσι ώστε να ανυψώσετε το μάτι σας και να δώσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε ψηλά ζυγωματικά.

 

 1. Ίσως κάπου εκεί, υπάρχει μια ελιά.
  Υπάρχει λόγος που πολλές ηθοποιοί –γνωστότερη η Marilyn marilyn graphic (1024x1024)Monroe – στηρίζονταν σε αυτά τα μικρά σημάδια στο πρόσωπο, όπως οι ελιές. Παλαιότερα δεν υπήρχαν τα προϊόντα που υπάρχουν τώρα για να δώσουν συμμετρία στο πρόσωπο και αυτό αποτελούσε ανησυχία για τις σταρ εκείνης της εποχής. Ένα καλά τοποθετημένο beauty mark ή αλλιώς ένα σημάδι στο πρόσωπο που φαίνεται σαν να είναι σημάδι που υπάρχει από την γέννηση, μπορεί να τραβήξει το βλέμμα έτσι ώστε να ισορροπηθεί η ασυμμετρία στο πρόσωπο. Για πειραματισμό, βάλτε μια κουκίδα στο ένα ζυγωματικό και ακουμπήστε το ελάχιστα πριν στεγνώσει πλήρως για να ξεθωριάσει και να είναι πιο αληθοφανές.
 2. Βαφτείτε με τα μάτια Ανοιχτά.Ένα ακόμη πετυχημένο old-school tip είναι να ξεκινήσετε να βάφεστε με τα μάτια ανοιχτά. Συνήθως αυτό που γίνεται είναι να κλείνουμε το ένα μάτι για να το βάψουμε, έχουμε κάνει την τέλεια γραμμή και όταν ανοίξουμε τα μάτια μας, η γραμμή αυτή χάνεται γιατί την πατικώνει το μάτι. Την επόμενη φορά που θα βαφτείτε κοιτάξτε πως και που θα απλώσετε την γραμμή του eyeliner και τη σκιά έτσι ώστε να σας κολακεύει και να σας αρέσει. 
 3. Κάντε χώρο στην τσάντα για ένα Highlighter.
  Για να είστε πάντα λαμπερή και να μην χρησιμοποιείτε διαρκώς πούδρες, εξοπλίστε το highlighter! Βάλτε λίγο στην άκρη του δαχτύλου σας και απλώστε στην εσωτερική πλευρά του ματιού σας, γύρω, κάτω από το φρύδι και ψηλά στα ζυγωματικά σας.
No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.