6 Απλά βήματα για το Τέλειο δέρμα

Το όμορφο και περιποιημένο δέρμα είναι η σημαντικότερη λεπτομέρεια στην εμφάνιση κάθε γυναίκας και η αλήθεια είναι ότι όλες θέλουμε να έχουν πάντα την τέλεια εμφάνιση. Το όμορφο δέρμα σημαίνει υγεία και μέσα από 6 απλά βήματα και με φυσικό τρόπο, μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμφάνιση της επιδερμίδας σας.

 

Πιείτε περισσότερο Νερό

1-830x450Η συχνή κατανάλωση νερού κατά την διάρκεια της ημέρας, είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες σε πρόσωπο, αλλά και σώμα! Το νερό ενυδατώνει το δέρμα, αποβάλλει τις τοξίνες στο σώμα και σύμφωνα με έρευνες, η συχνή κατανάλωση νερού πριν από κάθε γεύμα, μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια κιλών!

Αποφύγετε τα Καυτά ντουζ 

2-1024x682Το μπάνιο με καυτό νερό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απολαυστικό κατά τους χειμερινούς μήνες, όμως η αλήθεια είναι ότι το καυτό νερό αφαιρεί τα φυσικά έλαια από το πρόσωπο και σώμα. Φυσικά, για αυτό υπάρχουν οι ενυδατικές κρέμες για μετά το μπάνιο, οι οποίες όμως αντικαθιστούν μέχρι ενός σημείου τα φυσικά έλαια. Εκτός από αυτό όμως, το κρύο και χλιαρό νερό, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει την επιδερμίδα.

Ενυδατική κρέμα, πριν τον ύπνο 

3-1024x682Συνήθως την ενυδατική κρέμα την βάζουμε μετά το μπάνιο, όμως η χρήση της πριν τον ύπνο είναι πολύ πιο ευεργετική για το πρόσωπο. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα χρησιμοποιήσετε ενυδατική, εφαρμόστε την πριν τον ύπνο και δείτε την άμεση διαφορά αμέσως μόλις ξυπνήσετε.

Πάντα να φοράτε αντιηλιακό 

4-480x720Προμηθευτείτε ένα ήπιο αντιηλιακό για τις καθημερινές σας εξορμήσεις. Ο ήλιος υπάρχει ακόμα και μέσα στην συννεφιά και οι ακτίνες του είναι παρούσες διαρκώς. Η γήρανση του δέρματος από τις ακτίνες του ήλιου είναι ένα γεγονός που ισχυεί, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επομένως, ένα ήπιο αντιηλιακό θα παρέχει προστασία και ενυδάτωση καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

 

Κάντε απολέπιση συχνά – όχι συνέχεια

Back view of woman bathing

Σε περίπτωση που είστε μανιακές με την απολέπιση και το κάνετε σε κάθε μπάνιο, τότε σταματήστε το. Πρώτον, επειδή δεν είναι απαραίτητο και δεύτερον, επειδή κάθε φορά μαζί με τα νεκρά κύτταρα, αφαιρείτε με τα φυσικά έλαια του σώματος και του προσώπου. Η συχνή απολέπιση είναι κάτι σημαντικό, όμως η υπερβολική απολέπιση θα επιφέρει μόνο ξηρότητα.

Πείτε ναι στο Ω3 

6-1024x756Εκτός από την νοστιμιά τους και την υγιεινή τους συνεισφορά, ο σολομός, ο τόνος και τα καρύδια, περιέχουν μεγάλες ποσότητες της βιταμίνης Ω3. Τα λιπαρά των τροφίμων αυτών, γνωστά ως ‘’θετικά λιπαρά’’, ενισχύουν την κυτταρική μεμβράνη, έτσι ώστε να μπορέσει να διατηρήσει καλύτερα την υγρασία. Σε περίπτωση που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα τα συγκεκριμένα τρόφιμα, υπάρχουν πάντα τα συμπληρώματα διατροφής σε κάψουλες.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.