3 ΑΠΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

Please Add Photos
to your Gallery

Η υγιής εμφάνιση των νυχιών, συμβαδίζει πάντα με την φροντίδα και την περιποίηση. Είναι μια δουλειά που δεν χρειάζεται να γίνει δύσκολη, αλλά να εξελιχθεί σε συνήθεια. Εμείς σας προτείνουμε 3 πολύ απλές πρακτικές, για να διατηρήτε να νύχια σας σε άψογη κατάσταση, χωρίς κόπο.

3 (2) (941x1024)Χρησιμοποιείστε λάδι και λεμόνι.

  • Αν θέλετε να αφαιρέσετε λεκέδες από τα νύχια σας κάντε το εξής: Σε χλιαρό νερό στάξε μισό λεμόνι και αφήστε τα δάχτυλα σας μέσα για λίγα λεπτά. Μετά βγάλτε τα χέρια σας, τρίψτε τα και απλώστε πάνω ενυδατική λοσιόν.
  • Για την φροντίδα του νυχιού, δοκιμάστε αυτό: Βουτήξτε τα νύχια σας σε χλιαρό ελαιόλαδο για 15-20 λεπτά. Το ελαιόλαδο θα βοηθήσει σημαντική στην υγεία και εμφάνιση του νυχιού, καθώς το ενισχύει. Επαναλάβετε την διαδικασία κάθε δεύτερη μέρα.
  • Κάντε μασάζ στα νύχια σας: Με ένα βαμβάκι που έχετε βουτήξει σε χυμό λεμονιού, ξεκινήστε να κάνετε μασάζ με αυτό στα νύχια σας. Οι κινήσεις πρέπει να είναι απαλές και να πιάνουν όλο το νύχι. Ο χυμός λεμονιού θα εξαλείψει λεκέδες από την επιφάνεια του νυχιού, ενώ παράλληλα το θρέφει και αφήνει έντονη γυαλάδα.

2 (683x1024)Η σωστή διατροφή, έχει άμεσο αποτέλεσμα στην εμφάνιση των νυχιών σας.

Τα εύθραστα νύχια μπορούν να γίνουν δυνατά, με την σωστή διατροφή. Η διατροφή επηρεάζει όλα τα σημεία του σώματος και έχει θετικές, αλλά και αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Τα τρόφιμα πλούσια σε σίδηρο μπορούν να κάνουν τα νύχια ξανά δυνατά. Τέτοιες τροφές είναι τα αυγά, τα λαχανικά, το κόκκινο κρέας, οι σταφίδες, διάφορα φρούτα, ενώ ιδιαίτερα ευεργετικά είναι τα παντζάρια. Προτιμήστε να λαμβάνετε καθημερίνα μερίδες με όλες τις ομάδες τροφίμων, γιατί η σωστή διατροφή δεν θα βελτιώσει μόνο την υγεία των νυχιών σας, αλλά και την δική σας.

Κόβετε τα νύχια σας, όταν αυτά μεγαλώνουν.

1 (1024x683)Το κόψιμο των νυχιών, είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία, η οποία βοηθάει στην ενδυνάμωση του νυχιού. Φροντίστε να κόβετε τα νύχια σας όταν αυτά έχουν αποκτήσει αρκετό μήκος. Σημαντικό είναι όταν κόβετε τα νύχια σας, να τα κόβετε σε ίσια γραμμή και όχι σε καμπύλη. Το κόψιμο των νυχιών συμβάλλει σημαντικά στην ενδυνάμωση του νυχιού, καθώς το βοηθάει να μεγαλώσει ξανά με υγιή τρόπο.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.