Τα εντυπωσιακά Caption Effect από την Young Nails

Please Add Photos <br> to your Gallery

Τι είναι αυτό που κάνει τα Caption της Young Nails ξεχωριστά.

PO10T003_MY OH MY1. Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ
Το Caption είναι κατασκευασμένο με μια τεχνολογία νέας γενιάς που λέγεται LAC Q3, η οποία δημιουργεί ένα βερνίκι το οποίο οπτικά μοιάζει με το gel (χωρίς να είναι), έχει απίστευτη γυαλάδα, απαράμιλλη αντοχή καθώς και πανεύκολη αφαίρεση μέσα σε δευτερόλεπτα και με non aceton. Η διάρκεια του είναι πάνω από 10 μέρες, ενώ τα φυσικά νύχια αναπτύσσονται δυνατότερα και πιο υγιή.
Όλα αυτά, καθιστούν το Caption μια ήπια εναλλακτική των βαφών διαρκείας, (ημιμόνιμα) χωρίς να τις καταργούν ή να φτάνουν τις 3-4 εβδομάδες διάρκειας. Όσοι όμως απαιτούν ένα δεκαήμερο διάρκειας από το χρώμα τους, γλυτώνουν από τις διαδικασίες ενός ημιμόνιμου με αφαιρέσεις καθώς και λιμαρίσματα.
Κυκλοφορεί σε 67 χρώματα και 18 χρώματα εφέ, τα οποία εφέ φοριούνται μόνα τους, ή πάνω στα 67 χρώματα. Έτσι μπορούν να δημιουργηθούν πάνω από 1080 ασυνήθιστες αποχρώσεις! Επίσης, 4 επικουρικά προϊόντα φροντίδας: Base coat, top coat, matte top coat και στεγνωτικές σταγόνες.
Το μπουκάλι είναι σχεδιασμένο με παχύ πάτο ο οποίος διαθέτει στρογγυλεμένα τελειώματα, επομένως χρησιμοποιείται όλο το βερνίκι, μέχρι το τέλος.

PO10C062_EXCUSE YOU2. ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ!

Με 50-60% περισσότερες τρίχες σε σχέση με τα συνηθισμένα πινέλα καθώς και οβαλαρισμένα τελειώματα στις άκρες, το πατενταρισμένο αυτό «εργαλείο», είναι ένα μαγικό ραβδί στα χέρια του καθένα. Βάφει σχεδόν μόνο του πάρα πολύ γρήγορα, λόγω του ότι συγκρατεί περισσότερο χρώμα πάνω του και δεν απαιτούνται ιδιαίτεροι χειρισμοί για να καλυφθεί όλο το νύχι και να βαφτεί καθαρά και με λεπτομέρεια.

 

3. Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Η συσκευασία είναι καλαίσθητη, φτιαγμένη με ιταλικό design, υλικά και γυαλί σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι ανθεκτικά σε σπάσιμο και ράγισμα.
Τι περισσότερο θα ζητούσε κάποιος από ένα βερνίκι!

young-nails-about-you

ΑΔΡΑΜΥΤΙΟΥ 39, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. : 2109344633

web: www.e-youngnails.gr

mail: info@e-youngnails.gr

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION