Ο Schwarzkopf γιορτάζει 120 χρόνια…

…και αλλάζει σελίδα εξυμνώντας την προσωπική έκφραση την δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση!

 

Ο Schwarzkopf γιορτάζει τα 120ά γενέθλιά του και ανανεώνεται μέσα από την καμπάνια #createyourstyle, μια καμπάνια ύμνο στην ομορφιά της ατομικότητας και της αυτοπεποίθησης, αξιών που ενθαρρύνονται και υποστηρίζονται διαχρονικά από την μάρκα. Τα παλιά πρότυπα της ομορφιάς και της τελειότητας φεύγουν σιγά-σιγά από το προσκήνιο, δίνοντας τη θέση τους στην έκφραση της μοναδικής προσωπικότητας και του ατομικού στυλ. Στην καμπάνια #createyourstyle συμμετέχουν εκκεντρικά μοντέλα όπως η Toni Garrn, διεθνής influencer του Schwarzkopf και μέλη πολλών διαφορετικών κοινοτήτων που γίνονται φορείς της νέας δημιουργικής εικόνας και της ανανεωμένης φιλοσοφίας που brand που επικεντρώνεται σε ζητήματα όπως η διαφορετικότητα και η αυθεντικότητα. Όλοι μαζί γιορτάζουμε hairstyles με πολλή ένταση και χρώμα – και γράφουμε μια νέα σελίδα στην έκφραση της ομορφιάς.

 

Ντίσελντορφ – 120 χρόνια Schwarzkopf – Αυτά τα γενέθλια σηματοδοτούν 120 χρόνια αφοσίωσης στην μοναδικότητα του καθενός, στη δημιουργικότητα, τη μόδα και την δημιουργία κουλτούρας. Για τα μαλλιά μας! Η νέα αποστολή του Schwarzkopf είναι να υποστηρίξει αυτόν το νέο ορισμό ομορφιάς και έκφρασης, και να βοηθήσει όλους να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή τους,

Αυτή η νέα αποστολή θα υποστηριχτεί από την καμπάνια #createyourstyle, μια καμπάνια που μετατρέπει το στυλ σε καθρέφτη του εαυτού μας. “Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακολουθούν πια τα στερεότυπα ομορφιάς. Κάθε πρόσωπο εκφράζει την προσωπικότητα του με έναν πολύ προσωπικό και αυθεντικό τρόπο. Ο Schwarzkopf τους δίνει τον τρόπο για να δημιουργήσουν την καλύτερη εκδοχή τους και να αισθάνονται αυτοπεποίθηση σε όλες τις στιγμές της ζωής τους” ανέφερε η Marie-Ève Schröder, Corporate Senior Vice President International Marketing Henkel Beauty Care.

 

Η νέα καμπάνια χτίζει μία νέα δημιουργική εικόνα για την μάρκα και την επικοινωνιακή της πολιτική με τη βοήθεια και συμμετοχή μοντέλων διεθνούς φήμης όπως η Toni Garrn και η Kris Gottschalk καθώς και πολλών influencers από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, κοινότητες ή σεξουαλικές προτιμήσεις. Από τον Ιούνιο του 2017, ο Schwarzkopf συνεργάζεται με μια διεθνή γκάμα από περίπου 50 influencers, όπως η  Anna Maria Damm από την Γερμανία και ο Adam Gallagher από τις ΗΠΑ, με στόχο τη δημιουργία αυθεντικού περιεχομένου από αυθεντικούς ανθρώπους.

 

Οι σειρές με προϊόντα φροντίδας, styling και βαφής μαλλιών του Schwarzkopf μπορούν να βοηθήσουν οποιονδήποτε να δημιουργήσει το αγαπημένο του hairstyle, αυτό που τον εκφράζει και τον κάνει να αισθάνεται ο εαυτός του, ανεξάρτητα από τα πρότυπα ομορφιάς. Προς αυτή την κατεύθυνση επενδύει η μάρκα ήδη από το 2008, μέσα από την δημιουργία των Schwarzkopf Looks, που έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από τον Armin Morbach και πλέον  αποτελεί μέρος της καμπάνιας #createyourstyle. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, τα Schwarzkopf Looks δεν θα προσανατολιστούν απλά στις τάσεις της πασαρέλας για το 2018. Αντίθετα, θα επικεντρωθούν στο να μεταδώσουν το μοναδικό προσωπικό στυλ των μοντέλων, προβάλλοντας μια πραγματική πλευρά της ομορφιάς η οποία βρίσκεται μακριά από την επιμονή για τελειότητα.

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION