ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Επ.1 ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ

Σε ένα μοναδικό πολυχώρο 300 τ.μ. άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σας περιμένει η σχολή ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ, να σας διδάξει τα μυστικά του Μανικιούρ – Πεντικιούρ  – Ονυχοπλαστικής –Μακιγιάζ και Κομμωτικής, με ολιγομελή τμήματα, αλλά ταυτόχρονα με ευέλικτα ωράρια διδασκαλίας για τους εργαζόμενους και με προσιτά πακέτα προγραμμάτων.

Τώρα και ΝΕΑ τμήματα ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ – EXTE LASHES, MARKETING SALON, HAIR EXTENSION,EXTHE LASHES,MASSAGE THERAPY  έρχονται να προστεθούν στις υπηρεσίες του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης επ.1,  ΞΕΝΟΥ ΑΝΝΑ.

Οι έμπειροι καθηγητές και τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα, τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα με την εγγύηση μεγάλων οίκων ομορφιάς του εξωτερικού (Compagnia del Colore, EF Exclusive, Olive Tree, Misa, Fontana Contarini, CLD Lashes …) καθώς και ο υπέροχος συνδυασμός λαμπερών χρωμάτων και σχεδίων,  αποτελούν συστατικά για την επιτυχία του Κε.Δ.Β.Μ. ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ, προετοιμάζοντάς σας σε άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες έτοιμους για την αγορά εργασίας.

Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ στον χώρο της ομορφιάς εξασφαλίζει και την επαγγελματική αποκατάσταση του μεγαλύτερου μέρους των μαθητών της.

Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία των σεμιναρίων τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση και επισκεφθείτε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επ.1 ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ.

 

ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 24 & ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 45,

Α. ΓΛΥΦΑΔΑ. ΤΗΛ: 210 9614595

web: www.xenou.gr

email: info@xenou.gr

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION