ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΛΗ, GLAMOROUS LIKE EXPERTIA

Με το motto «επιλέγω EXPERTIA, επιλέγω τους ειδικούς», η Ιωάννα Λίλη ανανεώνει το χρώμα των μαλλιών της με την Expertia Hair Color Cream και αποκτάει το πιο glamorous χρώμα μαλλιών.

Η Ιωάννα Λίλη είναι γνωστή για την αγάπη της για την γυναικεία ομορφιά, ενώ δίνει ιδιαίτερη σημασία στο χρώμα των μαλλιών της, όπως άλλωστε κάνει και κάθε γυναίκα που θέλει ό,τι καλύτερο για την εμφάνιση της. Αυτός είναι και ο λόγος που η αγαπημένη παρουσιάστρια και blogger έγινε το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας για την επαγγελματική μόνιμη βαφή μαλλιών Expertia.

Στα backstage της φωτογράφισης της, που έλαβε χώρα στο studio P2 Photography στην Θεσσαλονίκη με φωτογράφο τον Πάνο Μισαηλίδη & make up artist τον Κωνσταντίνο Μαυρίδη, η Ιωάννα Λίλη αφέθηκε στα χέρια της Hair Color Expert της εταιρίας FARCOM, Σωτηρία Βασιλειάδου. Όσο για το νέο look της, είναι εμφανές ότι το ανανεωμένο χρώμα της Ιωάννας Λίλη αποτελεί και μια πετυχημένη αλλαγή. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους colorist της FARCOM, το χρώμα των μαλλιών της Ιωάννας Λίλης απογειώθηκε, καθώς έγινε με την επαγγελματική μόνιμη κρέμα βαφή μαλλιών Expertia.

Η Ιωάννα Λίλη είναι μια σύγχρονη γυναίκα που επιθυμεί έντονο, εντυπωσιακό χρώμα και αυξημένη προστασία στα μαλλιά της. Για αυτό και η επαγγελματική μόνιμη κρέμα βαφή μαλλιών Expertia, αποτελεί την τέλεια επιλογή για όλες τις γυναίκες.

Η ΕΧPERTIA Προσφέρει:

  • Ενισχυµένη Λάµψη & Αυξημένη Προστασία
  • Μέγιστη επαγγελµατική απόδοση και ακρίβεια στις αποχρώσεις
  • 100% κάλυψη των λευκών
  • Έντονο χρώµα µεγάλης διάρκειας
  • Αίσθηση µεταξένιας υφής στα µαλλιά

Επιπλέον, διατηρεί την φυσική ισορροπία της τρίχας καθώς είναι εμπλουτισμένη με έλαιο Argan και HYDRO-V-KERATIN, κερατίνη φυτικής προέλευσης και ωφέλιμα συστατικά.

Προσφέρει ανεπανάληπτα χρωματικά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας, διότι οι υψηλής ευκρίνειας και πυκνότητας χρωστικές εισχωρούν βαθιά στην τρίχα.

Προσφέρει στις γυναίκες την ακριβή απόχρωση που επιθυμούν, καθώς η μοναδική παλέτα της EXPERTIA αποτελείται από 101 εκτυφλωτικές αποχρώσεις. Μια συμβουλευτική με τον κομμωτή θα βοηθήσει κάθε γυναίκα να βρει το δικό της, ξεχωριστό χρώμα μαλλιών.

 

Αναζητήστε τα προϊόντα της FARCOM PROFESSIONAL αποκλειστικά στα κομμωτήρια, σε όλη την Ελλάδα.


ΒΙ.ΠΕ. ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,

ΤΗΛ: 2310 837077, FAX: 2310 833222,

web: www.farcom.gr

email: sales@farcom.gr

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION