Ιδιαίτερα Επαγγελματικά Προιόντα

Please Add Photos <br> to your Gallery

Ιδιαίτερα Επαγγελματικά Προϊόντα Για Κομμωτήρια και Barber Shops:

 

1. Titanium Color Covered Scissors: Ψαλίδι με επικάλυψη χρώματοςψαλιδι τιτανίου, από ανοξείδωτο ατσάλι, ίσιες λεπίδες με βολική λαβή που εφαρμόζει στο χέρι χωρίς να το κουράζει.

 

 

2. Wooden Comb: Χειροποίητη Ξύλινα χτένα από ροδακινιά , ηPeach-Comb πρόταση από τη Σουηδική εταιρία περιποίησης MR BEAR FAMILY. Aποκλειστικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

 

 

 

 

 

3. Parker Blade: Η εταιρία Parker κατασκευάζει λεπίδες ξυρίσματος ξυραφιαπό το 1973 και το συγκεκριμένο μοντέλο Parker 31r έχει ίσια λεπίδα ξυρίσματος ασφαλείας από ανοξείδωτο ατσάλι η οποία αντικαθίσταται.

 

 

 

Image Super Taper4. Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη μηχανή Super Taper : Ασύρματη κουρευτική μηχανή της εταιρίας Wahl®. Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου, χρόνο λειτουργίας 90min και βάρος 290gr. Ο πρακτικός μοχλός αντίχειρα ρυθμίζει το ύψος κοπής από 1 έως 3,5mm χωρίς την αλλαγή των κοπτικών και μπορεί να γίνει το δεξί σας χέρι. Διάθεση : ΤΣΟΜΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Χωρίς τίτλο (2)5. Πολυθρόνα κουρείου Φειδίας: Παραδοσιακός σχεδιασμός και άριστη ποιότητα συνδυάζονται με απόλυτη επιτυχία σε αυτήτην υπέροχη επαγγελματική πολυθρόνα, που είναι κατάλληλη όχι μόνο για κούρεμα, αλλά και για ξύρισμα καθώς και για άλλεςυπηρεσίες περιποίησης του άντρα πελάτη. Διατίθεται σε 2 χρώματα, κόκκινο και καφέ και συνοδεύεται από 2ετή εγγύηση. Διάθεση: ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

 

 

6. Omega Brush: Βούρτσα επάλειψης αφρού ξυρίσματος της εταιρίας Omega με σχέδιο ‘Barber Pole’, με συνθετικές τρίχες στα χρώματα βούρτσατης γούνας του κουναβιού.

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION