ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ

Εκπαιδευτικός Όμιλος Κομμωτικής Τέχνης και Επαγγελμάτων Ομορφιάς ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ.

Η ζωντανή ιστορία της Κομμωτικής Παιδείας!

Το κέντρο δια βίου μάθησης επιπέδου ένα (ΚΔΒΜ1) ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ, τον μοναδικό επίσημο φορέα πιστοποιήσεων στην Ελλάδα και εξασφαλίζει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ακαδημίας 78 και είναι προσβάσιμο από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στο ΚΔΒΜ1 ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον που επιτρέπει στον σπουδαστή να αποκτήσει τις δεξιότητες, την αυτοπεποίθηση και τις γνώσεις που απαιτούνται στη σημερινή εποχή. Είμαστε πάντα δίπλα στους σπουδαστές μας από την πρώτη ημέρα μαθημάτων τους έως και την ίδρυση της δικής τους επιχείρησης. Σταθερή φιλοδοξία μας είναι να αναπτύσσουμε συνεχώς τη σχέση των σπουδαστών μας με τη σχολή, των αποφοίτων μας με την αγορά εργασίας και των εκπαιδευτών μας με τη συνεχή εκπαίδευση.

 

ΤΟΜΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Μέσα από τις πολλές ειδικότητες στον τομέα του καλλωπισμού και της ομορφιάς, ο υποψήφιος σπουδαστής μπορεί να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει καλύτερα, στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής στην αγορά, με πολλές επιλογές στον οικονομικό διακανονισμό.


Οι τομείς σπουδών είναι:

Η Κομμωτική, όπου οι σπουδαστές εκπαιδεύονται τόσο στις θεμελιώδεις, όσο και σε νέες τεχνικές, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο πρόγραμμα με πολλή πρακτική εξάσκηση σε μοντέλα – πελάτες. Λούσιμο, Χτένισμα, Κούρεμα, Ξύρισμα, Βαφή, Προσθετική Μαλλιών και πολλά άλλα διδάσκονται στα τμήματα Κομμωτικής. Τμήμα Γενικής Κομμωτικής, Γυναικείων ή Ανδρικών Κομμώσεων μπορεί να επιλέξει ο κάθε ενδιαφερόμενος ανάλογα προτίμησης. Τα τμήματα κομμωτικής λειτουργούν σε γκρουπ ή ένας με έναν εκπαίδευση.


Η Περιποίηση Άκρων, η οποία περιλαμβάνει Μανικιούρ-Πεντικιούρ & Ονυχοπλαστική, αφορά όλες τις εργασίες γενικότερα που πραγματοποιούνται για τον καλλωπισμό ή τη θεραπεία των νυχιών. Ένα ολοκληρωμένο δυναμικό πρόγραμμα για τα νύχια που συνοδεύεται από καθημερινή πρακτική εξάσκηση σε μοντέλα-πελάτισσες. Τμήμα Γενικό Νυχιών, Μανικιούρ- Πεντικιούρ ή Ονυχοπλαστικής μπορεί να επιλέξει ο κάθε ενδιαφερόμενος ανάλογα προτίμησης. Τα τμήματα περιποίησης άκρων λειτουργούν σε γκρουπ ή ένας με έναν εκπαίδευση.


Η Αισθητική, όπου διδάσκονται όλα τα μυστικά της περιποίησης και του καλλωπισμού όπως η Αισθητική Προσώπου, η Αισθητική Σώματος, η Αποτρίχωση και το Μασάζ. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται με σκοπό την άμεση αποκτάσταση στην αγορά εργασίας. Ένα πρόγραμμα που λειτουργεί με τη μορφή γκρουπ και ξεκινά σε τακτά χρονικά διαστήματα.


Το Επαγγελματικό Μακιγιάζ, το οποίο απευθύνεται σε σπουδαστές που θέλουν να ασχοληθούν με τον τομέα του θεάματος κατά κύριο λόγο, αλλά και σε εκείνους όπου το αναζητούν για προσωπική χρήση. Ένα πλούσιο πρόγραμμα 80 ωρών, με όλο το φάσμα του μακιγιάζ το οποίο καλύπτει τις πιο απαιτητικές ανάγκες του σήμερα. Λειτουργεί με τη μορφή γκρουπ και ξεκινά σε τακτά χρονικά διαστήματα.


Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα τμήματα αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.amarantos.gr

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά, χωρίς περιορισμό στην ηλικία ή τη βαθμίδα εκπαίδευσης.

 

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η μέθοδος διδασκαλίας πραγματοποιείται ανάλογα το πρόγραμμα σε εξατομικευμένη εκπαίδευση ένας προς έναν ή σε γκρουπ, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Περιλαμβάνει καθημερινή πρακτική εξάσκηση στα εργαστήρια, θεωρία και άφθονη πρακτική εξάσκηση σε μοντέλα – πελάτες εντός της σχολής. Όλοι οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση στην καθημερινή πρακτική εξάσκηση σε μοντέλα – πελάτες, εντός του χρόνου φοίτησής τους έως να κριθούν έτοιμοι από τους εκπαιδευτές για να αποφοιτήσουν. Με αυτό τον τρόπο συμπληρώνεται αποτελεσματικά η εκπαίδευσή τους που θέτει ως κύριο στόχο την απόκτηση εμπειριών για την ενίσχυση της θέσης τους έναντι του ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα,  που συμπληρώνει φέτος 57 χρόνια στην εκπαίδευση και καθιερώνει μία ολοκληρωμένη σχέση θεωρίας και πράξης, δίνοντας σε όλους τους σπουδαστές ισότιμες ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη, ανεξάρτητα βαθμίδας εκπαίδευσης. Η γνώση συμπληρώνεται επίσης με σεμινάρια από επαγγελματίες του κλάδου εντός της σχολής και επισκέψεις στις βιομηχανίες καλλυντικών.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Οι απόφοιτοι του ΚΔΒΜ1 ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ έχουν πολλές προοπτικές επιτυχημένης επαγγελματικής αποκατάστασης με τον τίτλο σπουδών που αποκτούν. Τους ανοίγονται διάπλατα οι πόρτες της αγοράς εργασίας. Κάθε σπουδαστής – απόφοιτος αναγνωρίζεται ως ο πλέον ανταγωνιστικός και απορροφάται άμεσα στην αγορά εργασίας από τους επαγγελματίες. Έχουν πολλές επιλογές καριέρας σε κομμωτήρια, στούντιο νυχιών, σπα, βιομηχανία καλλυντικών, βιομηχανία μόδας και θεάματος, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, ως ελεύθεροι επαγγελματίες κ.ά.. Επίσης μέσα από τις συνεχείς συμμετοχές σε εκδηλώσεις εκτός σχολής, έρχονται σε επαφή με επιχειρήσεις και επώνυμους καλλιτέχνες με στόχο τη δικτύωσή τους σε περιβάλλον εκτός κομμωτηρίου, ενώ παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα της ολόπλευρης και ποικιλόμορφης ανάπτυξης της προσωπικότητας. Για την εύρεση εργασίας η σχολή Νίκος Αμάραντος έχει δημιουργήσει ηλεκτρονική πλατφόρμα στην επίσημη ιστοσελίδα www.amarantos.gr με όλες τις αγγελίες εργασίας που είναι ανοικτές προς όλους τους αποφοίτους. Ένα σύστημα με πολύ υψηλά ποσοστά προσλήψεων.


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι σπουδαστές μας έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, εκδρομές, επιδείξεις και άλλες δραστηριότητες. Επίσης, προάγει τον αθλητισμό μέσα από την ομάδα πετοσφαίρισης (Volleyball) ανδρών «Νίκος Αμάραντος», η οποία συμμετέχει στο επίσημο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας της ΕΟΠΕ και μετρά ήδη πολλές επιτυχίες.

 

 

INFO

Κέντρο Εγγραφών / Γραμματεία: Ακαδημίας 78, Αθήνα

Τηλ. κέντρο: 801 111 1960, από κινητό: 210 38 00 237

web: www.amarantos.gr

email: info@amarantos.gr

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION