Διεθνής Διαγωνισμός COLOR ZOOM 2017

View Gallery 15 Photos

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός COLOR ZOOM, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την GOLDWELL σε μια από τις 40 χώρες όπου δραστηριοποιείται, είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς κομμωτικής στην διεθνή σκηνή και δίνει την δυνατότητα στους κομμωτές να αναδείξουν το προφίλ τους και να οδηγήσουν την καριέρα τους στο επόμενο επίπεδο.

Ο κομμωτής λειτουργώντας ως στυλίστας υψηλών απαιτήσεων δίνει την δική του εκδοχή για τις τάσεις της μόδας της τρέχουσας χρονιάς και διαγωνίζεται σε πρώτη φάση στην χώρα του με εξίσου δημιουργικούς και παθιασμένους με την δουλειά τους συναδέλφους.

Η δημιουργία του θα κριθεί στην πρώτη φάση σε εθνικό επίπεδο από τριμελή επιτροπή που αποτελείται από ένα φωτογράφο, έναν εκδότη περιοδικού κομμωτικής και έναν διεθνή στυλίστα. Αν η δημιουργία του ξεχωρίσει ως προς την πρωτοτυπία της, την σωστή μεταφορά του πνεύματος των φετινών τάσεων της μόδας και την τεχνική της εξειδίκευση, τότε θα είναι ένας από τους πέντε, που θα περάσει στην δεύτερη φάση. Σε αυτήν οι πέντε συμμετοχές θα σταλούν στην Γερμανία και θα κριθούν από την παγκόσμια κριτική επιτροπή της GOLDWELL.

Ένας από τους πέντε θα είναι ο τυχερός που θα ανακηρυχθεί Εθνικός Νικητής και θα έχει την μοναδική εμπειρία να περάσει στην τρίτη φάση του διαγωνισμού εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον παγκόσμιο live διαγωνισμό, που φέτος θα γίνει στην Βαρκελώνη.

Αν διακριθεί στον παγκόσμιο live διαγωνισμό και ανακηρυχθεί παγκόσμιος νικητής, πέρα από την δημοσιότητα που θα κερδίσει σε διεθνές επίπεδο, θα έχει και την μοναδική εμπειρία να γίνει μέλος της δημιουργικής ομάδας της GOLDWELL και να συμμετέχει στην δημιουργία της κολεξιόν των τάσεων της μόδας για την μεθεπόμενη χρονιά (2019).

Η κολεξιόν των τάσεων της μόδας για το 2017 από την Goldwell ονομάζεται in-flux και αντικατοπτρίζει την συνεχή ροή. Είναι ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο παιχνίδι σκιών και ιριδισμών: σκούρα χρώματα συγχωνεύονται με μυστικιστικές αποχρώσεις, ενώ σχήμα και χρώμα μαλλιών δουλεύονται χωρίς εμφανής ενώσεις για να δώσουν ένα σύνολο, το οποίο δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει αρχή και τέλος.

Η κριτική επιτροπή που θα κρίνει σε πρώτη φάση τις δημιουργίες και θα ανακηρύξει την πεντάδα που θα περάσει στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού απαρτίζεται από τον φωτογράφο μόδας κο Νίκο Μαρκομπότσαρη, τον εκδότη περιοδικού κομμωτικής My Extension κο Θέμη Παπαδόπουλο και τον διεθνή στυλίστα Sasha Haseloff.

Ευχόμαστε σε όλους τους διαγωνιζόμενους κάθε επιτυχία, ελπίζουμε ότι αυτό το δημιουργικό ταξίδι των τελευταίων μηνών θα τους μείνει αξέχαστη εμπειρία και είμαστε σίγουροι ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια την χώρα μας σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού COLOR ZOOM.

 

Οι συμμετέχοντες της Ελλάδας στον διαγωνισμό COLOR ZOOM που ερμήνευσαν την κολεξιόν in-flux είναι δεκαπέντε και οι δημιουργίες τους πρωτότυπες και μοναδικές

GEORGIA LIONI
CHARA PERVANA
ATHANASIOS KOUTSOPOULOS
ANTONIS RIZOPOULOS
ANDREAS VAENAS
ZOI LESAI
TOLIS PAPADOPOULOS
SOFIA KAFATARIDOU
MIRO & MIRO
MINA KATRISIOSI
MARIA PAPAKOSTA
LEYKOTHEA ZOUNIDOU
KONSTANTINOS PAPAPOLYZOS
KATERINA MARGIETI
IOANNIS KAPARIS

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION