Το Τέλειο Μανικιούρ: Ποια μανό ταιριάζουν με την επιδερμίδα σας

Έχετε πιάσει τον εαυτό σας να κάθεται μπροστά από τα αμέτρητα μανό στα ράφια των καταστημάτων και να μην ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε; Αναρωτιέστε για το αν η τελευταία τάση στα nail trends θα σας ταιριάζει; Δώστε τέλος στις απορίες και μάθετε ποια χρώματα ταιριάζουν με την επιδερμίδα σας, έτσι ώστε την επόμενη φορά να είστε απόλυτα σίγουρες.

1-683x1024

Ανοιχτές Επιδερμίδες: Κυρίως ανοιχτόχρωμα, όπως ροζ, γαλάζιο,  φραουλί, αλλά και σκούρες αποχρώσεις όπως σκούρο μωβ, σκούρο μπλέ, κράνμπερι, κόκκινο του κρασιού και κυπαρισσί. Καλό θα ήταν να αποφύγετε χτυπητές αποχρώσεις, όπως λαχανί, χρυσό, κίτρινο και μπεζ.

2-683x1024Ουδέτερες Eπιδερμίδες: Στις ουδέτερες επιδερμίδες ταιριάζουν σχεδόν τα περισσότερα χρώματα, ανοιχτόχρωμα και έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, μπλε, ροζ, φούξια, κράνμπερι, γκρι. Καλό θα ήταν να αποφύγετε χρωματισμούς όπως το χρυσό, το μπλε, το γαλάζιο και το κίτρινο και το λαχανί.

Σκουρόχρωμες Επιδερμίδες: Στις σκούρες επιδερμίδες ταιριάζουν ιδανικά κυρίως σκούρες αποχρώσεις, όπως δαμασκηνί, κόκκινο, σοκολατί και μαύρο. Αποφύγετε πολύ χτυπητά χρώματα όπως το λαχανί, μπρονζέ, κίτρινο και ασημί. Οι ανοιχτές αποχρώσεις που σας ταιριάζουν, είναι το γκρί, το λευκό, το παλ ροδακινί.

4-683x1024Μαυρισμένες Eπιδερμίδες: Σε μαυρισμένες επιδερμίδες ταιριάζουν κυρίως έντονα χρώματα, αλλά και ανοιχτοί παλ χρωματισμοί. Έντονα χρώματα όπως έντονο ροδακινί, μπλέ, μπρονζέ, γαλάζιο, και πορτοκαλί, ενώ οι παλ χρωματισμοί είναι απόλυτα must για μαυρισμένες επιδερμίδες, όποια απόχρωση και αν επιλέξετε.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.