ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

View Gallery
8 Photos
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
GOLDEN DROPS

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
GOLDEN LEAVES

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
INTENSE STRIPES

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
MILKY PASTEL

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
MINIMAL CONTRAST

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
NEW FRENCH

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
TORTOISE SHELL

Η καυτή εποχή του καλοκαιριού κοντοζυγώνει όμως τα πιο όμορφα μανικιούρ έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους. Η ποικιλία στα σχέδια της πολυχρωμίας και των γήινων αποχρώσεων, θα σε κάνει να θελήσεις να τα δοκιμάσεις όλα. Ξεφύλλισε τις τάσεις και εμπνεύσου για το επόμενο σου στυλ.


COLOR VIBES

COLOR MOONS/ Οι καμπύλες χρωμάτων δομούν μινιμαλιστικά μισοφέγγαρα και αυτό το λουκ αποτελεί το στυλ της νέας εποχής. Το λουκ παίζει με την πολυχρωμία και έτσι γίνεται ιδανικό για την εποχή της άνοιξης, αλλά και του καλοκαιριού. Τα χρώματα διατηρούν ήπιο ύφος και έτσι το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό μανικιούρ.

INTENSE STRIPES/ Οι παχιές γραμμές έχουν δομηθεί στις αποχρώσεις του λευκού και του πετρόλ. Το αποτέλεσμα είναι ένα λουκ που ξεχωρίζει, γεμίζει το μάτι και προσθέτει χρώμα στο χέρι. Παράλληλα οι χρυσές λεπτομέρειες αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την αντίθεση των δύο χρωμάτων.

MINIMAL CONTRAST/ Οι δυο εντυπωσιακές αποχρώσεις έρχονται σε μια απολαυστική αντίθεση μεταξύ τους. Η γαλάζια γραμμή είναι δομημένη με διαφορετικό τρόπο σε κάθε δάχτυλο, ενώ η πλούσια απόχρωση του κόκκινου κάνει το στυλ να ξεχωρίζει από μακριά.

MILKY PASTEL/ Το εντυπωσιακό στυλ παίζει με την αντίθεση και τις αρνητικές υφές. Το στυλ συνδυάζει ως κύρια χρώματα τις παστέλ αποχρώσεις του γαλάζιου και απαλού ροζ, πάνω σε μακριά νύχια. Παράλληλα, η nude βάση

ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

TORTOISE SHELL/ To ξεχωριστό στένσιλ στις αποχρώσεις του καστανού και του λαδί, είναι εμπνευσμένο από τη φύση και πιο συγκεκριμένα, από το καβούκι της χελώνας. Το λουκ είναι δομημένο σε μακριά νύχια, ενώ το μάκρος είναι ιδανικό για να αναδείξει πλήρως την ενδιαφέρουσα υφή του πρωτότυπου σχεδίου.

GOLDEN LEAVES/ Τα παιχνίδια με το χρυσό πρόκειται να κατακτήσουν την εποχή του καλοκαιριού. Το μήκος των νυχιών είναι μεσαίο. Τα λαμπερά φύλλα χρυσού στολίζουν με δεξιοτεχνία τα νύχια χαρίζοντας το ελαφρώς αφηρημένο στοιχείο που εκπνέει το μανικιούρ. Ό,τι πρέπει για νυχτερινές εξορμήσεις.

NEW FRENCH/ Το στυλ αντιπροσωπεύει το γαλλικό της νέας εποχής, το οποίο φέρει τον καινοτόμο χαρακτήρα. Το σχέδιο μισοφέγγαρου κυριαρχεί στη βάση, ενώ η απόχρωση της καραμέλας καθιστά το λουκ ιδιαίτερα κομψό. Το λουκ έχει έλεγκαντ χαρακτήρα, ενώ το σχέδιο είναι ανατρεπτικό.

GOLDEN DROPS/ Η μαύρη βάση δένει με τις χρυσές λεπτομέρειες, οι οποίες έχουν δομηθεί στο μίνιμαλ σχέδιο της χρυσής κουκκίδας. Το αποτέλεσμα είναι συμμετρικό, ομοιόμορφο και απόλυτα κουλ. Παράλληλα η αντίθεση μαύρου και χρυσού, απογειώνει το στυλ.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.