Τα μυστικά περιποίησης, ενός μοντέλου χεριών

Τι κάνει ένα μοντέλο χεριών, για να διατηρήσει την τέλεια εμφάνιση των άκρων της; Η απάντηση βρίσκεται σε πολύ απλές τεχνικές, αφού η πρόνοια είναι η καλύτερη μέθοδος διατήρησης μιας υγειούς εμφάνισης. Ρίξτε μια ματιά στα 5 tips που ακολουθούν και φροντίστε τα άκρα σας όπως οι επαγγελματίες.

  • Συνεχής Ενυδάτωση

1 (683x1024)Η συνεχής ενυδάτων των χεριών, είναι από τις πιο σημαντικές συνήθειες που μπορεί να αποκτήσει μια γυναίκα, αφού είναι το κλειδί για την καλύτερη εμφάνιση των χεριών. Τα μοντέλα χεριών δεν χρησιμοποιούν απλά μια καλή κρέμα ενυδάτωσης, αλλά συνήθως έχουν παραπάνω από μια και όλες εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Οι κρέμες που απορροφούνται γρήγορα από το δέρμα και δεν αφήνουν πίσω λιπαρότητα, είναι συνήθως οι πιο αποτελεσματικές, ενώ το καλοκαίρι οι ενυδατικές κρέμες που είναι ανθεκτικές στο νερό, προστατεύουν το δέρμα και κρατάνε μέσα την υγρασία.

  • Αποφυγή λίμας από Σμυριδόπετρα

Οι συγκεκριμένες λίμες είναι πολύ σκληρές με τα νύχια και μπορεί να προκαλέσουν σπάσιμο, επομένως οι λίμες που χρησιμοποιούνται περισσότερο από μοντέλα, είναι αυτές από γυαλί. Οι λίμες από γυαλί δεν προκαλούν σπάσιμο στο νύχι και χαρίζουν ένα ομοιόμορφο λιμάρισμα στις άκρες.

  • Spa Gloves

2 (828x1024)Τα γάντια δεν χρησιμοποιούνται από τα μοντέλα μόνο στο πλύσιμο των πιάτων, αλλά και το βράδυ κατά τη διάρκεια του ύπνου. Απευθυνθείτε στην φύση για την αποτελεσματική φροντίδα των χεριών και αναμείξτε λάδι καρύδας,  ελαιόλαδο, λάδι λεβάντα, κερί μέλισσας και λάδι από λεμονόχορτο. Προμηθευτείτε ένα ζευγάρι spa gloves (γάντια κατάλληλα για τέτοιες θεραπείες, αφού εγκλωβίζουν μέσα τα συστατικά και διατηρούν την υγρασία). Απλώστε τα προϊόντα στα άκρα σας, φορέστε τα γάντια και ξυπνήστε με νέα χέρια.

  • Γρήγορη επούλωση πληγών

Η γρήγορη επούλωση των πληγών είναι πάντα ένα σημαδί υγείας, όμως τί γίνεται αν εμφανιστεί κάποια πληγή, που δεν φεύγει; Η λύση είναι απλή και περιλαμβάνει μια συνταγή που μπορείτε να την φτιάξετε σπίτι και να την εφαρμόζετε καθημερινά στην πληγή, έτσι ώστε να επουλώσει γρηγορότερα.  Έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και Βιταμίνη Ε, δημιουργούν ένα πολύ καλό ιατρικό που θα θρέψει τις πληγές και γρατζουνιές στα χέρια σας.

  • Καθαρισμός νυχιών 

3 (1024x768)Δεν είναι λίγες οι φορές που τα νύχια πίσω από το λευκό της άκρης, μαζεύουν βρωμιά και σκόνη. Αντί λοιπόν να χρησιμοποιήσετε μια λίμα για να τα αφαιρέσετε, αποφύγετε τον κίνδυνο ενός επικείμενου τραυματισμού και κάντε αυτό που κάνουν τα μοντέλα χεριών: πάρτε ένα βουρτσάκι μιας μάσκαρα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον και καθαρίστε το εσωτερικό του λευκού.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.