Πως να πετύχετε το τέλειο Γαλλικό μανικιούρ

Αν θέλετε ένα ωραίο και λαμπερό μανικιούρ, τότε ένα γαλλικό μανικιούρ θα πρέπει να είναι η επιλογή σας. Το στιλ του μανικιούρ είναι αρκετά εύκολο για να γίνει και το μόνο που απαιτεί είναι λίγος χρόνος. Διαλέξτε μια ανοιχτή βάση, σε ροζ, nude ή top coat και κάντε τις άκρες σας να ξεχωρίσουν με λευκό χρώμα ή ακόμα και άλλα χρώματα της επιλογής σας για ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο σχέδιο.

Επιλέξτε χρώμα!

1 (800x533)Απλώστε το base coat.  Η βάση ενός γαλλικού, συνήθως είναι στο χρώμα ενός απαλού ροζ, cream ή ακόμα και τελείως διάφανου. Παρόλα αυτά, μπορείτε να επιλέξετε άλλα χρώματα ως βάση και να παίξετε με τα χρώματα. Βάψτε το κέντρο του νυχιού, περιμένετε να στεγνώσει πλήρως και περάστε ακόμη μια φορά. Χρησιμοποιήστε απαλές κινήσεις.

Ο συνδυασμός μετράει!

2 (800x541)Επιλέξτε χρώματα που θα κάνουν το μανικιούρ σας να ξεχωρίσει. Συνδυάζοντας σωστά τις χρωματικές αντιθέσεις, θα πετύχετε ένα κομψό και διαφορετικό στιλ. Επιλέξτε παλ αποχρώσεις που είναι απόλυτα στην μόδα, neon χρώματα, ή ακόμα και matte υφές.

3 (533x800)The tips.

Φροντίστε το χέρι σας να είναι τελείως σταθερό πριν προχωρήσετε στο βάψιμο της άκρης. Το λευκό μανό πρέπει να ξεκινάει ακριβώς εκεί που τελειώνει το λευκό των νυχιών σας, επομένως φροντίστε τα νύχια σας να έχουν αρκετό μήκος για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, ένα γαλλικό μπορεί να γίνει και σε κοντά νύχια, αρκεί να γίνει προσεκτικά και με υπομονή.

Εύκολα hacks

Αν έχετε πρόβλημα με τον σχηματισμό της άκρης, μπορείτε να χρησιμοποιήστε ταινία, band aid ή ακόμα και κάποιο αυτοκόλλητο, έτσι ώστε να απομονώσετε την άκρη, να την βάψετε και αμέσως μετά απλά να αφαιρέσετε το αυτοκόλλητο. Φροντίστε τα νύχια σας να είναι πλήρως στεγνά πριν, αλλά και μετά την εφαρμογή του αυτοκόλλητου.

Προσθέστε Glitter!

4 (800x500)Για να ξεφύγετε τελείως ακόμα τα καθημερινά γαλλικά, δοκιμάστε να προσθέσετε γλίτερ στο τέλος του μανικιούρ. Το γκλίτερ θα πρέπει να ταιριάζει χρωματικά με το στιλ και να μην φαντάζει υπερβολικό, γιατί σκοπό έχει να φωτίσει ένα μανικιούρ και όχι να το βαρύνει!

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.