ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Salon E/motion: Η επανάσταση του ευ ζην

Ζήστε καλά και δουλέψτε ακόμα καλύτερα. Το Salon E/motion κάνει την πράσινη επανάσταση του Green is the new Black και σας οδηγεί σε μια καινούργια, φυσική τάξη πραγμάτων.

Από την Δέσποινα Γιαχάκη, Salon Business Development / Business EducationLOréalProfessionnel Products

 

Όλοι και περισσότεροι είναι οι νέοι που τα τελευταία χρόνια επιλέγουν έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής, προτιμώντας την επαφή με τη μητέρα φύση, περιπάτους στην εξοχή, υπαίθρια σπορ, αλλά και τις νέες συνήθειες σε διατροφή, περισσότερη άσκηση και ευεξία.

Το γεγονός πίσω από αυτή την στροφή στην φυσικότητα είναι η μεγάλη ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντολογικά θέματα. Με την κλιματική αλλαγή να αποτελεί μεγάλο θέμα της εποχής και τα περιβαλλοντολογικά προβλήματα όπως η αποψίλωση και η ατμοσφαιρική μόλυνση, να αυξάνονται αντί να μειώνονται, η ευαισθητοποίηση είναι ο μοναδικός δρόμος για μια καλύτερη αντιμετώπιση αυτής της «τοξικής» κατάστασης. Ο δρόμος προς μια ζωή πιο υγιεινή αποτελεί μια διέξοδο η οποία θα διασώσει τον πλανήτη, αλλά και εμάς. Αυτή η νέα στάση ζωής φέρνει σαν αποτέλεσμα την ευεξία. Οι άνθρωποι με καλή συναισθηματική υγεία και ευεξία μπορούν και έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Περιορίζουν τις αρνητικές σκέψεις, αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους ενώ έχουν καλές διαπροσωπικές σχέσεις και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα τους πιο ουσιαστικά.

Εδώ είναι που έρχεται το e/motion από τη L’Oréal Professional Products και έχει άμεση εφαρμογή. Το πρόγραμμα που έχει αποδείξει ότι το κομμωτήριο μπορεί να είναι συγχρόνως ο απόλυτος προορισμός ομορφιάς και ένα ταξίδι εμπειριών, θετικών συναισθημάτων, ικανοποίησης, ενθουσιασμού, απόλαυσης, ευεξίας, μέσα από 7 βήματα κλειδιά.

Είναι βέβαιο ότι ένας ευαισθητοποιημένος πελάτης θα εκτιμήσει το «πράσινο κομμωτήριο», δηλαδή την επιχείρηση που είναι φιλική προς το περιβάλλον, που διαθέτει μια σύγχρονη νοοτροπία και συμπεριφορά όπως οικονομία σε νερό και ενέργεια, ανακύκλωση, προϊόντα χωρίς αμμωνία και parabens, κλπ. Όλα αυτά μπορεί να τα χαρίσει το salon e/motion.

Το e/motion πράσινο κομμωτήριο:

  • Χρησιμοποιεί φυσικά υλικά διακόσμησης (π.χ. ξύλο, ανακυκλώσιμο αλουμίνιο, ρητίνη).
  • Βάζει το πράσινο στο χώρο του με γλάστρες ή έναν πράσινο τοίχο (τα πράσινα φυτά στο χώρο παράγουν οξυγόνο και ορισμένα από αυτά έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν τον αέρα από τις τοξίνες και τις σκόνες).
  • Κάνει την ανακύκλωση τρόπο ζωής (τρίχες, χαρτί, πλαστικό, γυαλί, συσκευασίες,..).
  • Χρησιμοποιεί φυτικά προϊόντα.

 

Η καλή αρχή γίνεται με φυτικά προϊόντα, μια σειρά από «φυσικές – πράσινες» συνήθειες, που θα απογειώσουν την οικολογική συνείδηση των ομάδων και των πελατών στο κομμωτήριο και θα το οδηγήσουν στη νέα εποχή με συναίσθημα και ευεξία, κάνοντας το ανταγωνιστικό και ταυτόχρονα φιλικό προς το περιβάλλον. Και η αρχή γίνεται πραγματικότητα από την L’Οréal Professionnel. Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι υπάρχουν προϊόντα φυτικά με 80 – 100% ποσοστά φυσικότητας και συνθέσεις εμπλουτισμένες με εκχυλίσματα λουλουδιών και βοτάνων, χωρίς sulfate, parabens, σιλικόνη, χρωστικές ουσίες και αρώματα; Συσκευασίες από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, με δυνατότητα γεμίσματος των σαμπουάν ξανά στο κομμωτήριο;

 

Botanéa: 100% φυτική & vegan βαφή

Η Botanéa είναι η 100% φυτική και vegan βαφή σε µορφή πούδρας, µε επαγγελµατικό αποτέλεσµα. Πρωταγωνιστές της βαφής είναι 3 φυτά από την Ινδία και αποτελούν τον λόγο που η Botanéa είναι µια νέα φιλοσοφία στο χρώµα των µαλλιών. Οι 3 φυτικές πούδρες Botanéa περιέχονται σε διαφανείς κύβους, που επαναγεµίζονται. Η φυτική βαφή σέβεται την ακεραιότητα της τρίχας και χαρίσει µόνιµο χρώµα µε διάρκεια.

 

Source Essentielle: Περιποίηση µαλλιών µε τη δύναµη της φύσης

Η Source Essentielle εμπεριέχει από 80% έως 100% συστατικά φυτικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας και είναι η πρώτη επαγγελµατική σειρά περιποίησης µε συσκευασίες που µπορούν να επαναγεµιστούν σε επιλεγµένα κοµµωτήρια. Χάρη στην καινοτοµία αυτήν, εξοικονοµούνται πάνω από 14γρ. πλαστικού µε κάθε γέµισµα. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στις γυναίκες να καταναλώνουν µε ακόµα πιο υπεύθυνο τρόπο, αφού η L’Oréal Professionnel έχει αναγράψει στην πίσω πλευρά κάθε µπουκαλιού Source Essentielle, την προέλευση και τη δράση των περισσότερων συστατικών που εµπεριέχονται στη σύνθεση, ικανοποιώντας µε αυτόν τον τρόπο ένα σηµαντικό αυξανόµενο ποσοστό γυναικών που θέλουν να γνωρίζουν τί ακριβώς χρησιµοποιούν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το salon e/motion και το πράσινο κομμωτήριο, απευθυνθείτε στον πωλητή σας της L’Oréal ή στο 2106188631 και ακολουθήστε στο Facebook (https://www.facebook.com/SalonEmotionGreece/)

 

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.