Ξανθές αποχρώσεις για κάθε δέρμα

Ποιό ξανθό ταιριάζει καλύτερα στο χρώμα του δέρματος σας; Βάλτε τέλος στην αμφιβολία και καταλήξτε με σιγουριά στο χρώμα που επιθυμείτε χωρίς να έχετε δεύτερες σκέψεις. 

  • Στα λευκά δέρματα ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις ακόμα και οι πιο σκούρες. Όμως οι τόνοι που αναδεικνύονται καλύτερα είναι η πλατίνα, καθώς και οι ξανθές αποχρώσεις πλατίνας.
  • Σε δέρματα τα οποία δεν είναι ούτε λευκά αλλά ούτε σκούρα ταιριάζουν αποχρώσεις όπως αυτές του χρυσού και το μελιού καθώς είναι γλυκές και κολακεύουν το πρόσωπο γιατί είναι απόλυτα φυσικές αποχρώσεις ξανθού.
  • Σε σκούρα δέρματα είναι λίγο δύσκολο να ταιριάξει ένας ανοιχτός τόνος ξανθού όμως μπορεί να γίνει πάντα σε ανταύγειες, ombre ή bronde. Συγκεκριμένα οι τεχνικές βαφής όπως το bronde θεωρούνται αρκετά πετυχημένες γιατί υπάρχει η αντίθεση αποχρώσεων οι οποίες αναδεικνύονται λόγω του σκούρου του δέρματος.
Το κλασικό ξανθό πλατίνα είναι το καθαρό και λευκό χρώμα γιατί μέσα έχει μεταλλικές αποχρώσεις.
Λευκά Δέρματα: Το κλασικό ξανθό πλατίνα είναι το καθαρό και λευκό χρώμα γιατί μέσα έχει μεταλλικές αποχρώσεις.
Η Gwen Stefani με το signature ξανθό πλατίνα της, ένα διαχρονικό χρώμα.
Λευκά δέρματα: Η Gwen Stefani με το signature λουκ της, το οποίο είναι το διαχρονικό χρώμα της ξανθιάς πλατίνας.

 

 

Golden Blonde είναι το χρυσό ξανθό, ένας τόνος διαφορετικός από το μελί και η διαφορά τους φαίνεται στην υφή όταν πέφτει το φως πάνω.
Μέτρια δέρματα: Golden Blonde για την Scarlett Johansson, είναι το χρυσό ξανθό, ένας τόνος διαφορετικός από το μελί και η διαφορά τους φαίνεται στην υφή όταν πέφτει το φως πάνω.

 

Η τραγουδίστρια Beyonce με ένα λουκ που πάντα τα θυμόμαστε, το ombre της με την ρίζα να είναι σκούρα ενώ ανοίγουν σταδιακά σε ξανθό.
Σκούρα δέρματα: Η τραγουδίστρια Beyonce με ένα λουκ που πάντα θα θυμόμαστε, το ombre της με την ρίζα να είναι σκούρα ενώ ανοίγουν σταδιακά σε ξανθό.
Το μοντέλο Gisele με bronde. Το bronde είναι η πιο ήπια εκδοχή του ombre που θέλει τα μαλλιά να έχουν μίξεις ανοιχτών και σκούρων τόνων καστανού, μελί και ξανθού.
Σκούρα δέρματα: Το μοντέλο Gisele με bronde. Το bronde είναι η πιο ήπια εκδοχή του ombre που θέλει τα μαλλιά να έχουν μίξεις ανοιχτών και σκούρων τόνων καστανού, μελί και ξανθού.
Honey blonde ή αλλιώς το μελί χρώμα είναι μια πολύ γλυκιά απόχρωση που κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου.
Μέτρια δέρματα: Honey blonde ή αλλιώς το μελί χρώμα είναι μια πολύ γλυκιά απόχρωση που κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.