ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ Oil Reflections

THEMA_WELLA_OIL_2Αποκτήστε έως και 3 φορές απαλότερα μαλλιά και άμεση φωτεινότητα με τη νέα σειρά της Wella Professionals, Oil Reflections.

THEMA_WELLA_OIL_3Η ΝΕΑ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ

Η 1η πολύτιμη σειρά της Wella Professionals με έλαιο, προσφέρει έως και 3 φορές* απαλότερα μαλλιά και άμεση φωτεινότητα, αφού περιέχει έλαιο καμέλιας και εκχύλισμα λευκού τσαγιού. Έχει φίνο άρωμα που σας ταξιδεύει στους αμμόλοφους της Ανατολής, ενώ είναι ιδανική για βαμμένα μαλλιά. Παράλληλα, η σειρά Oil Reflections μέσω του OLEOLOGY PROGRAM, δημιούργησε ιδιαίτερα προϊόντα που προσφέρουν προστασία στο κεράτινο περίβλημα της τρίχας, ξεχωριστή αντανάκλαση του φωτός και μοναδική θεραπεία στα μαλλιά.

* με χρήση σαμπουάν, μάσκας και ελαίου, σε σύγκριση με τη χρήση σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες

THEMA_WELLA_OIL_4Το ΝΕΟ OLEOLOGY PROGRAM, συμβάλλει στη προστασία της φυσικής λιπιδικής στιβάδας από τη φθορά και προσφέρει στα μαλλιά μια απαλή επιφάνεια, που αντανακλά το φως.

Το Oil Reflections είναι ένα προϊόν, το οποίο ταυτίζεται με την πολυχρηστικότητα. Μπορεί να αναμιχθεί με μαλακτική κρέμα για εντατική περιποίηση και να χρησιμοποιηθεί με όλες τις μάσκες Wella Professionals.

Παράλληλα, εκτός από προϊόν για μοναδικό styling, προσφέρει προστασία στα μαλλιά, ενισχύει τη λάμψη, χαρίζει εντατική θεραπεία πριν το λούσιμο για δύσκολα, ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Η ΝΕΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ OIL REFLECTIONS

THEMA_WELLA_OIL_7

ΝΕΟ – LUMINOUS INSTANT CONDITIONER – 200ml

Μαλακτική κρέμα 30 δευτερολέπτων που κλειδώνει την υγρασία στο εσωτερικό των μαλλιών, χαρίζοντάς τους φωτεινότητα και απαλότητα. Με έλαιο καμέλιας και εκχύλισμα λευκού τσαγιού. Κρεμώδης υφή.

LUMINOUS SMOTHERING OIL – 100ml 30ml

Έλαιο πολλαπλών χρήσεων, με έλαιο macadamia, έλαιο αβοκάντο και βιταμίνη Ε, που χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και μια αστραφτερή τελική όψη. Για όλους τους τύπους μαλλιών.

ΝΕΟ – LUMINOUS REVEAL SHAMPOO 250ml

THEMA_WELLA_OIL_6Ελαφρύ ενυδατικό σαμπουάν που καθαρίζει τα μαλλιά σε βάθος και τους χαρίζει φωτεινότητα. Με εκχύλισμα λευκού τσαγιού. Υφή διάφανου gel.

ΝΕΟ – LUMINOUS REBOOST MASK – 150ml

Θεραπεία που θρέφει και αναπληρώνει τα κενά στη δομή των μαλλιών, χαρίζοντάς τους απαλότητα και φωτεινότητα. Με έλαιο καμέλιας και εκχύλισμα λευκού τσαγιού.

ΝΕΟ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ – LUMINOUS MAGNIFYING ELIXIR – 10 x 6 ml

Ορός που χαρίζει στα μαλλιά επιπρόσθετη λάμψη και απαλότητα, καθώς και έλεγχο μεγάλης διάρκειας ενάντια στο φριζάρισμα.

 

 

Wella Greece 

Αγ. Κωνσταντίνου 49, 151 24 ΜαρούσιWELLA_BANNER

Τηλ: 210 62 88 100

Fax: 210 62 88 110

imgresWellaGreece

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION