Βραδιά υψηλής αισθητικής!

View Gallery
10 Photos
Βραδιά υψηλής αισθητικής!
DSC_3333 (855x1280)

Βραδιά υψηλής αισθητικής!
DSC_3277 (1280x855)

Βραδιά υψηλής αισθητικής!
DSC_3260 (1280x855)

Βραδιά υψηλής αισθητικής!
DSC_3197 (1280x855)

Βραδιά υψηλής αισθητικής!
DSC_3131 (1280x855)

Βραδιά υψηλής αισθητικής!
DSC_3037 (855x1280)

Βραδιά υψηλής αισθητικής!
DSC_6768 (1280x854)

Βραδιά υψηλής αισθητικής!
DSC_3468 (1280x855)

Βραδιά υψηλής αισθητικής!
DSC_3465 (1280x855)

Βραδιά υψηλής αισθητικής!
DSC_3443 (855x1280)

Ο Βαγγέλης Χατζής και η καλλιτεχνική ομάδα της Wella, με προϊόντα SYSTEM PROFESSIONAL, δημιούργησαν τα looks του πρώτου show Ηautes Grecians, που πραγματοποιήθηκε στον Φάρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Όπως θα δείτε δεν ήταν μόνο το σόου περί υψηλής ραπτικής, αλλά και υψηλής αισθητικής. 

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στον εμβληματικό χώρο του Φάρου, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έξι κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές, είχαν να πουν πολλά με τις δημιουργίες τους. Στην ιδιαίτερη πασαρέλα με θέα όλη την Αθήνα, πέρασαν δημιουργίες των ΑPOSTOLOS MITROPOULOS, ANGELOS BRATIS, EVGENIA DIMOPOULOU, VASSILIS ZOULIAS, LOUKIA, VRETTOS VRATTAKOS, ZEUS+ΔΙ-ΟΝΕ, που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των προσκεκλημένων.

Οι δημιουργίες των σχεδιαστών αναδείχτηκαν στο μέγιστο χάρη στην καλλιτεχνική ομάδα της Wella, με πρωταγωνιστή τη σειρά εξατομικευμένης περιποίησης System Professional και τα έμπειρα χέρια του κορυφαίου hair expert Bαγγέλη Χατζή, System Professional Ambassador. Μαζί δημιούργησαν τα hair looks, τα οποία απογείωσαν τα λουκς του σόου υψηλής ραπτικής.

ZOULIAS
Χτενίσματα εμπνευσμένα από την δεκαετία του 1960, μεταμορφωμένα στο σήμερα. Είδαμε κομψούς, χαλαρούς και χαμηλούς κότσους, κοτσίδες, με χωρίστρα στο πλάι, η οποία κάλυπτε ελαφρώς ένα μέρος του προσώπου.

VRETTOS VRETTAKOS

Οι δημιουργίες του σχεδιαστή συνδυάστηκαν απόλυτα με τα pin-up χτενίσματα. Η γυριστή φράντζα ήταν το βασικό χαρακτηριστικό που έκανε το hairstyle ξεχωριστό. Grunge πλεξίδες, καρέ μαλλιά με κίνηση προς τα έξω, ponytails με άγρια υφή στις άκρες ήταν κάποια ακόμη χαρακτηριστικά που ξεχωρίσαμε στα χτενίσματα των μοντέλων.

ANGELOS BRATIS

Είδαμε μαλλιά αυστηρά ισιω-μένα, με κίνηση στις άκρες, μη στιλιζαρισμένες μπούκλες με κίνηση, αλλά και αυστηρές που διατήρησαν το στιλ τους για ώρες, χάρη στη μοναδική σειρά EIMI και τα μαγικά χέρια της δημιουργι-κής ομάδας της Wella.

TOI&MOI
Οι δημιουργίες της Toi & Moi συνδυάστηκαν με μαλλιά με ελεύθερους κυματισμούς, χωρίστρα στην μέση όπου με ένα διαφορετικό χρώμα μετατράπηκε σε πιο δυναμι-κή. Η ίδια χωρίστρα αποτελεί και νεανική τάση

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΛΟΥΚΙΑ
Για τις δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου επιλέχτηκε ένα ιδιαίτερο και δυναμικό look στα μαλλιά. Σίγουρα ήταν η πιο ανα-τρεπτική και εναλλακτική πρόταση της βραδιάς. Τα μο-ντέλα της Λουκίας είχαν πιο χαλαρά μαλλιά, τραβηγμένα προς τα πίσω, σε ανάλαφρο styling.

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για τα looks της πασαρέλας: System Professional Luxe Oil,
ΕΙΜΙ Fashion essentials  (Super Set, Stay Styled, Sugar lift, Ocean Spritz, Shimmer delight, Sculpt Force)

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION

Είστε επαγγελματίας κομμωτής, nail artist, ή μακιγιέρ; Αν ναι, κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter του MY EXTENSION, για να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τα μαλλιά, τα νύχια και την ομορφιά.